CHP'li Belediye sözünü yuttu: Futbol sahasında bakın nasıl entrikalar döndü!

CHP'li Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin'in seçim öncesinde sözleşmesini iptal edeceği 15 Temmuz Stadyumu'nda bir başka CHP'li Belediyenin pankartları dalgalanmaya başladı. CHP'li Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin'in seçim öncesinde sözleşmesini iptal edeceği 15 Temmuz Stadyumu'nda bir başka CHP'li Belediyenin pankartları dalgalanmaya başladı. 

Politika

12.10.2024, 01:00

CHP'li Sancaktepe Belediyesi'nde enterasan olaylar yaşanmaya devam ediyor. Seçim öncesinde AK Parti döneminde ilçeye kazandırılan 15 Temmuz Stadyumu hakkında vaadette bulunan Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin, sözünü tutmadı. Beykozspor'a kiralanan Sancaktepe'deki stadyumunda Beykoz Belediyesi'nin afişleri yer aldı.

Sonunda bu da oldu! CHP'li Maltepe Belediyesi camiyi sirke çevirdi! Sonunda bu da oldu! CHP'li Maltepe Belediyesi camiyi sirke çevirdi! Haberi Görüntüle

TUZLASPOR'A KİRALANMIŞTI

Sancaktepe Belediyesi 15 Temmuz Stadyumu 2 yıl önce AK Parti döneminde TFF 1.Lig'de mücadele eden Tuzlaspor'a kiralanmıştı. Bu durum sonrasında seçim öncesinde Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin, göreve geleceği ilk hafta 15 Temmuz Stadyumu'nun sözleşmesini iptal edeceğini ifade etmişti.

Bir gençlik buluşmasında Başkan Yeğin, "Allah bana 1 Nisan günü Sancaktepe Belediye Başkanlığı'nı nasip ederse göreve geldiğim ilk hafta 15 Temmuz Stadyumu'nun sözleşmesinin iptal edeceğim" şeklinde konuşmuştu.

CHP'li Belediye sözünü yuttu: Futbol sahasında bakın nasıl entrikalar döndü! CHP'li Belediye sözünü yuttu: Futbol sahasında bakın nasıl entrikalar döndü! Haberi Görüntüle

SÖZLER TUTULMADI

Göreve geldiği ilk hafta Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin, stadyumu gezerek  "15 Temmuz Stadyumu halka açmaya hazırlanıyoruz" başlığında bir paylaşımda bulunmuştu. Göreve geldiği ilk hafta stadyum sözleşmesini iptal edemeyen Başkan Yeğin, sözünü tutmadı.

Belgard kırmızı beyaz! Sırbistan'da Cumhurbaşkanı Erdoğan hazırlığı: Caddeler, sokaklar Türk bayrağı ile donatıldı Belgard kırmızı beyaz! Sırbistan'da Cumhurbaşkanı Erdoğan hazırlığı: Caddeler, sokaklar Türk... Haberi Görüntüle

BEYKOZ BELEDİYESİ PANKARTLARI DALGALANIYOR

Yaşanan bu gelişmeler sonrası Tuzlaspor, Beykozlular tarafından satın alınarak ismi Beykozspor oldu. Stadyum bu kapsamda bir yıl Beykozspor'da kaldı. Bugünlerde de Stadyumda CHP'li Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler'in pankartları ile dalgalanmaya başladı. Stadyuma yürüyüş yapmaya gelen vatandaşlar, pankartları şaşkınlık ile karşılaştı. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Bersan Taskaya

TRHaber.com - Politika


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading