Sitede Ara

CHP'li isimden skandal açıklamalar: Camileri kümese, cemevlerini tilkiye benzetti!

CHP'li isimden skandal açıklamalar: Camileri kümese, cemevlerini tilkiye benzetti!

Türkiye 31 Mart'ta yapılacak olan seçimlere doğru hızla ilerlerken CHP kanadından skandal açıklamalar gelmeye devam ediyor. Son olarak CHP Mamak Belediye Başkan Adayı Veli Gündüz Şahin, cami ve cemevlerini diline doladı. Cami ve Cem evleri hakkında “kümes” ve “tilki” benzetmesinde bulunan Şahin'e tepki çığ oldu.

Gündem

17.04.2024, 11:29

Türkiye ekseninden uzaklaşan CHP'de skandal söylemlerin ardı arkası kesilmiyor. Son olarak CHP Mamak Belediye Başkan Adayı Veli Gündüz Şahin, cami ve cemevleri hakkında "kümes" ve "tilki" benzetmesi yaparak tepkileri üzerine çekti. 

Narin yasak aşk kurbanı oldu! İtirafçı Nevzat Bahtiyar'dan yeni ifade: Katil amcası Salim Güran Narin yasak aşk kurbanı oldu! İtirafçı Nevzat Bahtiyar'dan yeni ifade:... Haberi Görüntüle

CAMİLERE KÜMES CEMEVLERİNE TİLKİ BENZETMESİ

Sosyal medya platformu X'den dolaşıma sokulan videoda CHP Mamak Belediye Başkan Adayı Veli Gündüz Şahin, Cami ve cemevleri hakkında “kümes” ve “tilki” benzetmesinde bulundu.

Bir çete daha çökertildi: Mafyacılık oynayanlar tek tek yakalandı Bir çete daha çökertildi: Mafyacılık oynayanlar tek tek yakalandı Haberi Görüntüle

DURUMU DÜZELTMEYE ÇALIŞTI

Skandal ifadeler sonrası araya giren bir partili Veli Gündüz Şahin'e müdahale etti. Bu uyarı sonrası durumu toparlamaya çalışan Veli Gündüz Şahin'e tepkiler dinmek bilmedi. 

M Lisa ile Mert Yazıcıoğlu sevgili mi? M Lisa ile Mert Yazıcıoğlu sevgili mi? Haberi Görüntüle

TEPKİLER ÇIĞ OLDU

CHP Mamak Belediye Başkan Adayı Veli Gündüz Şahin'in ifadeleri sosyal medyada büyük tepkilere neden olurken, CHP kanadı Şahin'in adaylığını tekrar değerlendirmeye aldı. 

Alarm zilleri çalmalı! Bilim insanları Çin'i işaret etti: Çok sayıda virüs keşfedildi Alarm zilleri çalmalı! Bilim insanları Çin'i işaret etti: Çok sayıda... Haberi Görüntüle

ADAYLIĞI DÜŞÜRÜLEBİLİR

Cami ve Cemevlerine ‘kümes ve tilki’ benzetmesi yapan CHP Mamak Belediye Başkan Adayı Veli Gündüz Şahin’e yönelik CHP kanadından gelen tepkinin ardından, Mamak’ta adayın değiştirilebileceği iddia edildi.

Halil Ergün nasıl zayıfladı? Diyet mi yaptı ameliyat mı oldu? Halil Ergün nasıl zayıfladı? Diyet mi yaptı ameliyat mı oldu? Haberi Görüntüle

İLK SKANDALI DEĞİL

Öte yandan CHP adayı Veli Gündüz Şahin Irak Türkmeni çocuklara nefret kustuğu görüntüler ile bir gündeme gelmişti. CHP Ankara Mamak Belediye Başkan Adayı Veli Gündüz Şahin, Irak Türkmeni üç çocuğu ırkçı söylemlerle aşağılayarak seçim çalışmasına alet etti. Şahin'in 'Bunlar büyüdüğü zaman büyük sorun olur, gönderirim bunları' şeklindeki ifadelerini kullanmıştı.

Gaye Filiz Alacacı kimdir? Hangi dizilerde oynadı? Gaye Filiz Alacacı kimdir? Hangi dizilerde oynadı? Haberi Görüntüle

IRAK TÜRKMENİ ÇOCUĞA IRKÇILIK

Söz konusu görüntülerde Şahin'in, Irak Türkmeni çocuklara karşı, "Bunların büyüyünce memleketine gitmesi gerekiyor. Gönderirim ben bunları memleketine. Bunun için benim adaylığımı çekseler bu çocuklar yarın büyüdüğü zaman bizim memleketimize büyük sorun olur" demişti.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

1

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading