Çocukluk çağından yetişmiş! TUSAŞ saldırısını gerçekleştiren teröristin paylaşımlar ortaya çıktı!

Çocukluk çağından yetişmiş! TUSAŞ saldırısını gerçekleştiren teröristin paylaşımlar ortaya çıktı!

TUSAŞ’a saldıran teröristlerden birinin kimliği belli oldu. İçişleri Bakanı Yerlikaya, hainin PKK terör örgütü üyesi Rojger kod adlı Ali Örek olduğunu açıkladı.

Gündem

24.10.2024, 14:25

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'ne (TUSAŞ) düzenlenen terör saldırısına ilişkin ayrıntılar netleşiyor. Teröristlerden birinin kimliği belli oldu, diğeri için çalışmalar sürüyor. Saldırıyı düzenleyen teröristin PKK üyesi olduğu tespit edilirken hain saldırıyı düzenleyen kişinin geçmişteki paylaşımları dikkat çekti. 

Esra Erol'u tehdit etti! Tarikat üyesi Esra Erol'u tehdit etti! Tarikat üyesi "Surlardan aşağı atılırsın" sözleriyle... Haberi Görüntüle

ERKEK TEERÖRİSTİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU 

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, TUSAŞ’ta meydana gelen hain terör saldırısında etkisiz hale getirilen erkek teröristin kimliğinin tespit edildiğini açıkladı.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, "Hainin, PKK terör örgütü üyesi Rojger kod adlı Ali Örek olduğu tespit edildi. Diğer kadın teröristin kimlik belirleme çalışmaları devam ediyor.Şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Hiçbir terör saldırısı bizi yıldıramaz! Aziz Milletimizi sindiremez!" ifadelerini kullandı.

Gündemi sarsan iddia: İmralı-Kandil görüştü, Öcalan telefonu sinirle kapattı Gündemi sarsan iddia: İmralı-Kandil görüştü, Öcalan telefonu sinirle kapattı Haberi Görüntüle

TERÖRİST ÇOCUKLUK ÇAĞINDAN YETİŞMİŞ 

TUSAŞ’a saldıran teröristlerden biri olan Rojger kod adlı Ali Örek'in sosyal medya paylaşımları ortaya çıktı. Terörist başı Abdullah Öcalan ve HDP'yle ilgili paylaşımlarda "Kürt olmak benim için bir şereftir ve ben bu şerefi gurula taşıyorum" dediği görüldü. 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

1

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading