Yandex Metrica

Sitede Ara

Cristiano Ronaldo Milli Takımı bıraktı mı?

Cristiano Ronaldo Milli Takımı bıraktı mı?

Pek çok futbol otoritesi tarafından halen dünyanın en iyi futbolcuları arasında gösterilen Cristiano Ronaldo bir uluslararası turnuvadan daha eli boş dönmenin hüzününü yaşıyor. Portekiz EURO 2024 çeyrek finalinde Fransa'ya penaltılarla elendi. Maç sonu Ronaldo'nun oldukça üzgün olduğu görüldü. Cristiano Ronaldo Milli Takımı bıraktı mı? sorularına teknik direktör Roberto Martinez yanıt verdi.

Gündem

06.07.2024, 10:58

EURO 2024 çeyrek finalinde Portekiz, Fransa'ya penaltı atışlarında 5-3 yenildi. Portekiz bir uluslararası turnuvaya daha kupa alamadan veda etti. Ayrıca turnuvada penaltı atışları dışında Ronaldı gol atamadı. Portekiz'in kupaya veda etmesi üzerine gözler Ronaldo'ya çevrildi. Futbol kariyerine Suudi Arabistan'da devam eden Ronaldo maç sonu oldukça üzgün görülüyordu. 

Bursa'da 9 Eylül'de (bugün) otobüsler bedava mı? Bursa'da otobüs, tramvay ücretsiz mi? Bursa'da 9 Eylül'de (bugün) otobüsler bedava mı? Bursa'da otobüs, tramvay... Haberi Görüntüle

RONALDO MİLLİ TAKIMI BIRAKTI MI?

Maç sonunda Cristiano Ronaldo'nun Portekiz Milli Takımı'nı bırakacağı iddiaları gündeme geldi.  Teknik direktör Roberto Martinez, bu konunun konuşulması için erken olduğunu belirtti.  Roberto Martinez,"Maçtan sonra bu konuda konuşmak için çok erken, bireysel bir karar verilmedi." dedi.

Theo James kimdir? Theo James hangi filmlerde oynadı? Theo James kimdir? Theo James hangi filmlerde oynadı? Haberi Görüntüle

RONALDO BİR TURNUVADAN DAHA ELİ BOŞ DÖNDÜ

Ronaldo bir ulusal turnuvadan daha kupa kazanmadan döndü. Ronaldo ilk defa büyük bir turnuvayı gol atamadan kapattı. 

Portekiz formasıyla 212. resmi maçına çıkan 39 yaşındaki hücumcu, ülkesi adına attığı 130 gol ile uluslararası futbolda açık ara en çok gol atan oyuncu konumunda.

 

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading