Yandex Metrica

Cumhur İttifakı ABB Başkan Adayı Turgut Altınok'tan gençlere müjdeli haber: 24 Saat ücretsiz ve kesintisiz ulaşım olacak!

Cumhur İttifakı ABB Başkan Adayı Turgut Altınok'tan gençlere müjdeli haber: 24 Saat ücretsiz ve kesintisiz ulaşım olacak!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan Adayı Turgut Altınok, Ankara'da proje tanıtım toplantısında konuşma gerçekleştirdi. Altınok, ''Modern şehircilik vizyonuyla tasarlanacak projeler, Ankara'yı örnek bir başkent yapacak. Türkiye'nin yüzyılında, Cumhuriyetin ikinci yüzyılında Ankara, tekrar parlayacak.'' dedi.

Politika

26.02.2024, 23:48

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan Adayı Turgut Altınok, Ankara'da düzenlenen proje tanıtım toplantısında konuşma gerçekleştirdi. Altınok, ''Ankara'da 24 saat kesintisiz otobüs ve metro ulaşımı olacak. Tüm üniversite öğrencilerimize ücretsiz ulaşım imkanı getireceğiz'' ifadelerini kullandı.

Altınok, gençlere önem verdiklerini dile getirerek, ''10 bin kişilik öğrenci yurdunu hayata geçirerek, öğrencilerimize güvenli ve konforlu bir barınma imkânı sunuyoruz. Aynı zamanda, 10 bin öğrencimize düşük kira avantajları ile konut imkânı sağlayarak, yaşam maliyetlerini düşürüyoruz. 400 bin ilköğretim öğrencisine de ilk öğün ve süt desteği vereceğiz'' ifadelerini kullandı.

Son dakika... Binali Yıldırım hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumu nasıl? Son dakika... Binali Yıldırım hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumu nasıl? Haberi Görüntüle

ANKARA'NIN KADERİ DEĞİŞECEK

Seçim kampanyası toplantısında Turgut Altınok, sahnede çocuklar ile birlikte Ankara havası oynayarak, siyasete renk kattı. Altınok, gençler ve üniversite öğrencileri için projelerini arka arkaya sıralayarak, Ankara'nın kaderini değiştireceklerini belirtti.

Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'le ne konuştu? Akşam yemeğinde ev sahibi Mansur Yavaş Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'le ne konuştu? Akşam yemeğinde ev sahibi... Haberi Görüntüle

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE KARŞILIKSIZ BURS

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilmesi halinde, gençler üzerinde sürekli çalışacaklarını belirten Altınok şu ifadeleri kullandı;

''Bunu yaparken otobüs ve minibüs esnafımızı da mağdur etmeyeceğiz. 20 bin üniversite öğrencimize bin 500 lira karşılıksız burs vereceğiz. 10 bin kişilik öğrenci yurdu yapacağız. 10 bin öğrencimize düşük kira bedelli konut imkanı sağlayacağız''

Ankara'da bulunan 23 üniversitenin kampüslerine ''İkram araçları'' kurulacağını belirten Altınok, ''Buralarda ücretsiz çay, kahve, çorba, sandviç dağıtacağız. Anne yemeği lokantalarıyla öğrencilere ücretsiz akşam yemeği ikram edeceğiz'' dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Politika


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading