Cumhurbaşkanı Erdoğan Adıyaman'a gidiyor! Deprem konutları hak sahiplerine teslim edilecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan Adıyaman'a gidiyor! Deprem konutları hak sahiplerine teslim edilecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli çifte felaketten etkilenen deprem bölgesi Adıyaman'a gidiyor. Depremzede ailelerle bir araya gelecek olan Erdoğan, inşası tamamlanan 2 bin 798 konutun kurayla belirlenecek hak sahiplerine teslim edilecek.

Gündem

08.02.2024, 22:46

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem bölgesindeki ziyaretlerine devam ediyor. Erdoğan, Hatay, Gaziantep, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'nın ardından Adıyaman'da olacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, düzenlenecek programlarda depremzede ailelerle bir araya gelecek. Adıyaman'daki yeniden imar ve ihya çalışmalarını inceleyecek. 

Tesla Cybercab (Robotaksi) fiyatı ne kadar? Türkiye'de ne zaman satışa çıkacak? Tesla Cybercab (Robotaksi) fiyatı ne kadar? Türkiye'de ne zaman satışa... Haberi Görüntüle

DEPREM KONUTLARI HAK SAHİPLERİNE TESLİM EDİLECEK

Erdoğan, daha sonra Adıyaman Üniversitesi Spor Salonu'nda Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Törenine katılacak. 2 bin 798 konut hak sahiplerine teslim edilecek.

Polisi bıçaklayan saldırganın annesinden olay ititaf! Oğlunu defalarca şikayet etmiş... Polisi bıçaklayan saldırganın annesinden olay ititaf! Oğlunu defalarca şikayet etmiş... Haberi Görüntüle

İKİ AYDA 75 BİN KONUT TESLİM EDİLECEK

Adıyaman'da 2 bin 158'i il ve ilçe merkezlerinde, 640'ı kırsalda olmak üzere toplam 2 bin 798 konutun kurası çekilecek. Hatay, Gaziantep, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'daki konutlarla birlikte hak sahiplerine teslim edilen deprem konutlarının sayısı 31 bin 374'e ulaşacak. İki ay içerisinde deprem bölgesindeki illerde 75 bin konut hak sahiplerine teslim edilecek.

Büyük kayıplar verdiklerini itiraf ettiler! Milli Savunma Bakanı net konuştu: Teröristlere pençe vuruldu kilit kapanıyor! Büyük kayıplar verdiklerini itiraf ettiler! Milli Savunma Bakanı net konuştu:... Haberi Görüntüle

9 İLÇENİN BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI AÇIKLANACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adıyaman'da ilçe belediyelerinin aday tanıtım toplantısına da katılacak. Adıyaman'daki 9 ilçenin belediye başkan adaylarını açıklayacak.  

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading