Yandex Metrica

Sitede Ara

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hollanda maçı sonrası soyunma odasına giderek futbolcuları tek tek tebrik etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hollanda maçı sonrası soyunma odasına giderek futbolcuları tek tek tebrik etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, EURO 2024 çeyrek finalinde oynanan Hollanda maçı sonrası soyunma odasına giderek futbolcuları ve teknik ekibi tek tek tebrik etti.

Spor

07.07.2024, 14:30

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek finalinde Hollanda'yla Berlin Olimpiyat Stadı'nda karşılaşan A Milli Takım'a detsek olmak amacıyla maçı stattan izleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, karşılaşma sonunda soyunma odasına inerek oyuncuları ve teknik heyeti tek tek tebrik etti. 

Uzun süre önde götürdüğü maçı son 20 dakikada yediği gollerle kaybedne milli takımda morallerin bir hayli bozuk olduğu gözlendi. Maç sonunda birçok futbolcumuz gözyaşlarına hakim olamazken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu ziyareti hepsine moral oldu.

Ziyarete dair fotoğraflar Erdoğan Dijital Medya resmi hesabından servis edilirken şu ifadelere yer verildi: "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan çeyrek final maçının ardından A Millî Futbol Takımımızı soyunma odasında ziyaret etti."

Beşiktaş - Lugano rövanş karşılaşması bugün mü oynanacak? Beşiktaş - Lugano maçı hangi kanalda ve şifreli mi yayınlanacak? Beşiktaş - Lugano rövanş karşılaşması bugün mü oynanacak? Beşiktaş -... Haberi Görüntüle

HOLLANDA'YI ELİMİZDEN KAÇIRDIK

A Milli Futbol Takımımız, EURO 2024 çöyrek finalinde karşılaştığı Hollanda'ya karşı son derece iyi bir futbol ortaya koymasına karşın sahadan 2-1 mağlup ayrıldı ve turnuvaya çeyrek final aşamasında veda etti. Avrupa'nın en iyi 8 takımı arasında adını yadırmayı başaran milli takım, defans oyuncumuz Samet Akaydın'ın 35. dakikada bulduğu kafa golüyle 1-0 öne geçmiş ve ilk yarıyı bu skorla önde tamamlamıştı. İkinci yarıda daha atak bir futbol sergileyen Hollanda'ya karşı daha geride savunma kuran ay yıldızlı ekibimiz 70. dakikada Stefan de Vrij'in golüne engel olamayınca durum 1-1'e geldi. Bu golle daha da morallenen Hollanda, 76. dakikada Mert Müldür'ün kendi kalesine attığı golle skor üstünlüğünü ele geçirdi ve maçın son dakikalarında korku dolu anlar yaşasa da karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı. Hollanda bu sonuçşa yarı finale yükselirlen Türkiye turnuvaya veda etti. Yarı finalde Hollanda ile İngiltere, Fransa ile İspanya karşılaşacak. 

Habere Tepki Ver

3

0

1

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Loading