Cumhurbaşkanı Erdoğan, Japonya Başbakanı Kişida ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Japonya Başbakanı Kişida ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Japonya Başbakanı Kişida Fumio ile telefonda görüştü. Erdoğan, ikili işbirliğini ekonomi, enerji, tarım, eğitim, savunma, afet yönetimi, bilim ve teknoloji gibi geniş bir yelpazede ilerletmek istediğini vurguladı.

Gündem

23.01.2024, 22:22

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Japonya Başbakanı Fumio Kishida ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Yapılan örüşmede, Erdoğan, yeniden Cumhurbaşkanlığına seçilmesi dolayısıyla tebriklerini ileten Kişida'ya teşekkür etti.

Son dakika... Kilis'in karşısına roket düştü: Mayınlı arazide yangın çıktı Son dakika... Kilis'in karşısına roket düştü: Mayınlı arazide yangın çıktı Haberi Görüntüle

İKİLİ İLİŞKİLERİN İLERLETİLMESİNİ İSTEDİ

Türkiye ile Japonya stratejik ortaklığının bu yıl 10'uncu yıl dönümünün, gelecek yıl ise diplomatik ilişkilerin tesisinin 100'üncü yılının kutlanacağını anımsatan Erdoğan, ikili işbirliğini ekonomi, enerji, tarım, eğitim, savunma, afet yönetimi, bilim ve teknoloji gibi geniş bir yelpazede ilerletmek istediğini vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Kabinede değişiklik olacak mı?' sorusuna dikkat çeken yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Kabinede değişiklik olacak mı?' sorusuna dikkat çeken yanıt Haberi Görüntüle

DESTEK VE DAYANIŞMANIN DEVAM ETMESİ VURGULANDI

Asrın felaketi olan Kahramanmaraş depremleri karşısında Japonya tarafından sergilenen destek ve dayanışmanın devam etmesi temennisinde bulunan Erdoğan, Japonya'nın Türkiye'nin terörle mücadelesine daha somut katkılar vereceğine inandığını ifade etti.

Havalar tekrardan mı ısınanacak? Meteoroloji o illeri uyardı: Kar geliyor! Havalar tekrardan mı ısınanacak? Meteoroloji o illeri uyardı: Kar geliyor! Haberi Görüntüle

VUCIC İLE DE GÖRÜŞTÜ

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic ile de bir teefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeniden Cumhurbaşkanlığına seçilmesi dolayısıyla tebriklerini ileten Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic’e teşekkür etti.

Erdoğan, Türkiye-Sırbistan ilişkilerinin iki liderin gayretiyle tarihinin en üst seviyesine ulaştığını da vurguladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading