Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Karşılarında artık eski Türkiye yok

Adıyaman’da Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni’nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefete yüklendi. Erdoğan, ''Terör örgütleri üzerinden toplumuzu huzursuz etme çabaları hiç bitmiyor. Hem sınırlarımızın ötesinde hem de şehirlerimizde birden artış gösteren terör eylemleri boşuna değildir. Hepsi de bu amaca hizmet etmek için yazılmış aynı senaryonun araçlarıdır. Bilmedikleri bir şey var, Türkiye artık eski Türkiye değil.'' ifadelerini kullandı.

Gündem

09.02.2024, 21:53

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem bölgesindeki ziyaretlerine bugün Adıyaman’la devam ediyor. Erdoğan, inşası tamamlanan 2 bin 798 konutun kurayla belirlenecek hak sahiplerine teslim edileceği törene katıldı.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde;

Adıyaman'da 39 bini konut, 3 bin 400'ü işyeri ve 3 bine yakını ahır toplam 45 bin 305 hak sahibi belirlendi. Bugün 2 bin 798 konutumuzun teslimini yapıyoruz. Yapımı süren 32 bin konutu yıl sonuna kadar teslim edeceğiz. Toplam 1,2 milyar liraya yakın kaynak kullanarak 27 bin 609 aileye kira yardımı yaptık.

13 yaşındaki çocuk okulda dehşet saçtı! Öğrencilerin boğazını kesti, çekiçle vurdu 13 yaşındaki çocuk okulda dehşet saçtı! Öğrencilerin boğazını kesti, çekiçle... Haberi Görüntüle

ÖNCELİK DEPREM BÖLGESİ

Savunma sanayi yatırımlarını deprem bölgesine yönlendiriyoruz. Adıyaman'a savunma sanayi şirketlerimizin ortaklığıyla, TUSAŞ koordinasyonunda laboratuvar, test altyapısı, kablo, konnektör, kablaj üretim tesisi kuruyoruz. Önümüzdeki haftalarda başvuruları başlayacak çalışmanın önceliği, deprem bölgesi şehirlerimizdeki kadınlarımız ve gençlerimiz olacak. Altyapıyı da yenileyerek şehirlerimizin geleceğini inşa edeceğiz. Böyle bir felaketin altından kalkabilecek başka bir ülke yoktur.

81 ilde aranan suçlulara 'ÇEMBER' darbesi: Binlerce kişi yakalandı 81 ilde aranan suçlulara 'ÇEMBER' darbesi: Binlerce kişi yakalandı Haberi Görüntüle

''SİNSİ OYUNLARLA ÖNÜMÜZÜ KESMEYE ÇALIŞTILAR''

İktidara geldiğimizde milletimizden aldığımız destek ve güçle öncelikle güven ve istikrar tesis edecek adımlar attık. Pek çok sisnsi oyunla önümüzü kesmeye çalıştılar ama başaramadılar. Artan terör eylemleri provokasyonlar boşuna değildir. Bu oyunu kuranların bilmedikleri bir şey var. o da artık Türkiye'nin eski Türkiye olmadığıdır. Bu oyunu kuranlar Türkiye'nin eski Türkiye olmadığını bilmiyor. Biz ülkemize milletimize şehirlerimize en başta da deprem bölgesine neler yapabileceğimize sıkıntıları nasıl çözebileceğimize bakıyoruz.

Kenan İmirzalıoğlu Kim Milyoner Olmak İster'den neden ayrıldı? Kenan İmirzalıoğlu Kim Milyoner Olmak İster'den neden ayrıldı? Haberi Görüntüle

"BAY KEMAL'E İLK HANÇERİ SIRTINDA TAŞIDIKLARI VURDU"

Gezi olaylarından darbe girişimine sosyal kaos girişiminden ekonomik tuzaklara karşı denediler, birer birer üstesinden geldik. Son olarak Mayıs seçimlerinde denediler. Yolda birbirini görseler selam vermeyecek olanları aynı ittifak içerisinde birleştirdiler ama başarılı olamadılar. Bütün günahı da Bay Kemal’e ilk hançeri sırtında taşıdıkları vurdu. Halbuki milletimiz o dönem kimin nerede durduğunu gayet iyi hatırlıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sisi'ye 'Rabia': Uğurlarken bu işareti yaptı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sisi'ye 'Rabia': Uğurlarken bu işareti yaptı Haberi Görüntüle

''PAZARLIKLARLA ÇIRPINIP DURUYORLAR''

Bazı belediyeleri kaybetmemek için yine akıl ziyan arayışlara giriştiler. Terörle ilişkili partilerle demlenmek mi dersiniz, adliyeye saldıran teröristlere kol kanat germek mi dersiniz Akla gelen gelmeyen nice pazarlıkla çırpınıp duruyorlar. Bir yandan kendi içlerinde saç saça baş başa kavga içerisindeler. 6’lı masada milletimiz bunlara bakıp “İyi ki ülke bunlara kalmadı” diye hamd ediyor.

yenisoz.com.tr yayın hayatına trhaber.com olarak devam ediyor yenisoz.com.tr yayın hayatına trhaber.com olarak devam ediyor Haberi Görüntüle

''EVLATLARIMIZDAN ÜMİTLİYİM''

Ben evlatlarımızdan ümitliyim. Tabii çocuklarımızla birlikte onları yetiştiren hanımlarımızdan ümitliyim. Nüfusu giderek büyükşehir sınırlarına ulaşan Adıyamanımızı hak ettiği yere çıkartmak için sizlere ihtiyacımız var. Biz her zaman sizin yanınızdayız. Yeter ki siz şehrinize, evinize, ailenize, geleceğinize sıkı sıkıya sahip çıkın.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading