Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan karne alan öğrencilere tebrik mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan karne alan öğrencilere tebrik mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyla medya hesabından yaptığı açıklamada karne alan öğrencilere mesaj yolladı. Eredoğan, "Karne sevinci yaşayan yavrularımızı, gençlerimizi tebrik ediyor; aileleriyle ve arkadaşlarıyla keyifli, verimli, güzel bir yaz tatili diliyorum" dedi.

Gündem

14.06.2024, 12:24

İlk ve ortaöğretim kurumlarındaki 20 milyonu aşkın öğrenci ile 1,2 milyona yakın öğretmen için yılının son ders zili bugün çaldı.

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı ilk ve ortaöğretim okullarındaki 20 milyonu aşkın öğrenci, bugün karne alarak yaz tatiline girerken Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Hayasızca hareket suçu nedir? Dilan Polat yeniden tutuklanacak mı? Hayasızca hareket suçu nedir? Dilan Polat yeniden tutuklanacak mı? Haberi Görüntüle

''GÜZEL BİR YAZ TATİLİ DİLİYORUM''

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bugün tamamlanan eğitim-öğretim yılının ülkemiz, milletimiz ve tüm öğrencilerimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Karne sevinci yaşayan yavrularımızı, gençlerimizi tebrik ediyor; aileleriyle ve arkadaşlarıyla keyifli, verimli, güzel bir yaz tatili diliyorum." ifadelerini kullandı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading