Yandex Metrica

Sitede Ara

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan LGS sınavına girecek öğrencilere mesaj: 'Allah zihin açıklığı versin'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan LGS sınavına girecek öğrencilere mesaj: 'Allah zihin açıklığı versin'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, LGS sınavına girecek öğrencilere başarı diledi. Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Sınavın genç kardeşlerime ve değerli ailelerimize hayırlı sonuçlar getirmesini temenni ediyorum. Allah zihin açıklığı versin." ifadelerini kullandı.

Gündem

01.06.2024, 23:26

Milyonlarca öğrenci yarın Liselere Geçiş Sistemi sınavına; yani LGS sınavına girecek. Bütün yıl boyunca belki de hatlarının en önemli sınavı olarak gördükleri bu sınava hazırlanan öğrenciler kadar aileler de büyük bir stres yaşıyor. Çocuklarının en iyi okullarda okumasını isteyen aileler, verilen emeklerin boşa gitmemesi için dua ediyor. 

MSB görüntüleri paylaştı: Çok sayıda terörist öldürüldü MSB görüntüleri paylaştı: Çok sayıda terörist öldürüldü Haberi Görüntüle

"ALLAH ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, LGS sınavına girecek öğrencilere başarı dileklerini iletti. Sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunan Erdoğan, "Yarın LGS'ye girecek evlatlarımızın gözlerinden öpüyor, her birine başarılar diliyorum. Sınavın genç kardeşlerime ve değerli ailelerimize hayırlı sonuçlar getirmesini temenni ediyorum. Allah zihin açıklığı versin." ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, paylaşımında, "Oku, düşün, uygula, neticelendir" notunun yazılı bulunduğu bir görsele de yer verdi.

Kaymakamlık duyurdu! Güvenlik güçlerine hakaretler savurmuştu! Gözaltına alındı Kaymakamlık duyurdu! Güvenlik güçlerine hakaretler savurmuştu! Gözaltına alındı Haberi Görüntüle

TBMM BAŞKANI NUMAN KURTULMUŞ'UN MESAJI

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmui da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda LGS sınavına girecek öğrencilere başarılar diledi. Kurtulmuş, paylaşımında "LGS'ye girecek tüm gençlerimize zihin açıklığı ve başarılar diliyorum. Sınav sonuçları şimdiden hepinize hayırlı olsun. Rabb'im umduğunuz tüm güzelliklere ulaştırsın." ifadelerine yer verdi.

Hizbullah lideri Nasrallah'tan 'Erbain operasyonu' açıklaması: 'İstihbarat üssünü vurduk' Hizbullah lideri Nasrallah'tan 'Erbain operasyonu' açıklaması: 'İstihbarat üssünü vurduk' Haberi Görüntüle

MİLLİ EĞİTİM BAKANI TEKİN: "SINAV SONUCU NE OLURSA OLSUN BİZLER İÇİN DEĞERLİSİNİZ"

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yaptığı paylaşımda "Sınav sonucu ne olursa olsun bizler için değerli olduğunuzu unutmayın." ifadesini kullandı. Bakan Tekin, LGS sınavına girecek öğrenciler için sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı. Mesajında "Sevgili öğrenciler, her birinizin hedeflerine ulaşmak ve hayallerini gerçekleştirmek için sınava en iyi şekilde hazırlandığını biliyoruz. Eğitim ailesi olarak çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza inancımız tamdır. Sınav sonucu ne olursa olsun bizler için değerli olduğunuzu unutmayın." ifadelerini kullanan Bakan Tekin, sınavın sorunsuz bir şekilde yürütülmesinde çaba gösterecek olan herkese kolaylıklar diledi.

Son dakika: Sisi yarın Ankara'ya geliyor Son dakika: Sisi yarın Ankara'ya geliyor Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI YILMAZ: "HAYALLERİNİZİN PEŞİNDEN KOŞMAYA DEVAM EDİN"

Bir başarı dileği de Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan geldi. Yılmaz, sosyla medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Yarın, Liselere Geçiş Sistemi kapsamındaki merkezi sınava girecek olan tüm evlatlarımıza üstün başarılar diliyorum. Sevgili gençler, uzun bir hazırlık sürecinin ardından emeklerinizin karşılığını almanızı, bundan sonraki hayatınızın size, ailenize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Sınav sonucu ne olursa olsun, hayallerinizin peşinden koşmaya devam edin. Allah zihin açıklığı versin."

Emniyet'ten Murat Ağırel açıklaması: Gözaltına alındılar Emniyet'ten Murat Ağırel açıklaması: Gözaltına alındılar Haberi Görüntüle

"MUVAFFAKİYETLER DİLİYORUM" 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, yarın, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınava girecek öğrencilere başarılar diledi.

Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında, şu ifadelere yer verdi:

"Eğitim hayatlarında başarı basamaklarını tek tek çıkan tüm öğrencilerimizi kutluyorum. Gecelerini gündüzlerine katarak verdikleri emeğin mükafatını, hayallerine ulaşarak alacaklarına gönülden inanıyorum. LGS'ye girecek bütün gençlerimize muvaffakiyetler diliyorum."

Zehir tacirlerine 'NARKOÇELİK' darbesi: 42 ilde çok sayıda sokak satıcısı yakalandı Zehir tacirlerine 'NARKOÇELİK' darbesi: 42 ilde çok sayıda sokak satıcısı... Haberi Görüntüle

LGS SINAVI YARIN

Ortaokulların 8'inci sınıflarında okuyan 1 milyon 38 bin 192 öğrencinin başvuru yaptığı sınav, 973 yurt içi sınav merkezinde 3 bin 891 okulda, yurt dışında 11 sınav merkezinde gerçekleştirilecek. Sınavın sözel alandan oluşacak birinci oturumu saat 09.30, sayısal alandan oluşacak ikinci oturumu 11.30'da başlayacak.

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bangladeş'e sel telefonu! Türkiye'den destek mesajı Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bangladeş'e sel telefonu! Türkiye'den destek mesajı Haberi Görüntüle

NÜFUS MÜDÜRLÜKLERİ YARIN AÇIK OLACAK

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınava girecek öğrencilerin ihtiyaç duyacakları belgeleri alabilmesi amacıyla, nüfus müdürlükleri 2 Haziran'da açık bulundurulacak. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, LGS dolayısıyla sınav merkezi olan il ve ilçelerde nüfus müdürlüklerinin 2 Haziran Pazar günü 07.00-10.00 saatlerinde açık tutulacağı belirtildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading