Yandex Metrica

Sitede Ara

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NATO'da İsrail uyarısı: Bölgemiz derin savaş riskiyle karşı karşıya!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NATO'da İsrail uyarısı: Bölgemiz derin savaş riskiyle karşı karşıya!

ABD'de temaslarını sürdüren Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO'da İsrail konusunda uyarıda bulundu. Erdoğan, "İsrail'in tehditleri ve çatışmayı yayma girişimleri sona ermeli. Aksi takdirde bölgemiz daha derin çatışmalar ve hatta savaş riskiyle karşı karşıya kalacak" dedi.    

Gündem

11.07.2024, 16:01

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Zirvesi için bulunduğu ABD'de açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Newsweek dergisine verdiği röportajda "İsrail'in tehditleri ve çatışmayı yayma girişimleri sona ermeli. Aksi takdirde bölgemiz daha derin çatışmalar ve hatta savaş riskiyle karşı karşıya kalacak" ifadelerini kullandı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Zirvesi için bulunduğu ABD'de yeni mesajlar verdi.

Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

Müttefiklerimizden temel beklentimiz benzer bir terörle mücadele yaklaşımı benimsemeleridir. NATO ile Rusya arasında doğrudan bir çatışma ihtimali kuşkusuz endişe vericidir. Bu sonuca yol açabilecek her türlü adımdan bilinçli olarak kaçınılmalıdır.

Uyum haftası zorunlu mu? Kıyafet (forma) zorunluluğu var mı? Uyum haftası zorunlu mu? Kıyafet (forma) zorunluluğu var mı? Haberi Görüntüle

ŞANGHAY NATO'YA ALTERNATİF OLARAK GÖRMÜYORUZ 

Şanghay İşbirliği Örgütünün de NATO'ya alternatif olduğunu düşünmüyoruz. Benzer şekilde BRICS'i de başka herhangi bir yapıya alternatif olarak görmüyoruz.

Zafer değil, Aşk-ı Memnû Partisi: Yarı çıplak fotoğrafını Atatürk'ün sözüyle savundu Zafer değil, Aşk-ı Memnû Partisi: Yarı çıplak fotoğrafını Atatürk'ün sözüyle... Haberi Görüntüle

BÖLGEMİZ İÇİN  DERİN SAVAŞ RİSKİ

İsrail'in tehditleri ve çatışmayı yayma girişimleri sona ermeli. Aksi takdirde bölgemiz daha derin çatışmalar ve hatta savaş riskiyle karşı karşıya kalacak.

Eli kulağında: En az 7.4 şiddetinde deprem olacak! Naci Görür o ilimizdeki vatandaşları uyardı! Eli kulağında: En az 7.4 şiddetinde deprem olacak! Naci Görür... Haberi Görüntüle

SURİYE TERÖRDEN ARINDIRILMALI

Suriye topraklarının terörden tamamen arındırılmış ve Suriyeliler tarafından yönetilen müreffeh bir devlet olması temel arzumuzdur.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Büyük Taarruz'un 102. yıl dönümü mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Büyük Taarruz'un 102. yıl dönümü mesajı Haberi Görüntüle

TERÖR DEVLETİ KURMAK HAYALDİR 

Bölgemizde bir terör devleti kurabileceklerini düşünenler için bu büyük bir hayaldir ve asla gerçekleşmeyecektir.

 

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading