Yandex Metrica

Sitede Ara

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan taziye telefonu: Failler kısa zamanda yakalanacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan taziye telefonu: Failler kısa zamanda yakalanacak

İçişleri Bakanı YerliKaya, maskeli iki kişinin, İstanbul Sarıyer'de bulunan Santa Maria İtalyan Kilisesi'ne gerçekleştirdiği saldırıdan bir kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi.  Tüm cemaate başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerini ileten Erdoğan, faillerin en kısa sürede yakalanması için gereken adımların atılmakta olduğunu ifade etti.

Gündem

29.01.2024, 07:41

Sarıyer'de bulunan Santa Maria Kilisesi'ne saat 11.40 sıralarında pazar ayini sırasında maskeli iki kişi tarafından silahlı saldırı yapıldı. Saldırıda C.T. isimli kişi hayatını kaybetti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Çevrede güvenlik önlemi alan ekipler, saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Image

MSB'den teğmenlerin kılıçlı yeminine ilişkin açıklama MSB'den teğmenlerin kılıçlı yeminine ilişkin açıklama Haberi Görüntüle

''FAİLLERİN YAKALANMASI İÇİN ADIM ATILIYOR''

İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Sarıyer’de bulunan Santa Maria İtalyan Kilisesi’nde meydana gelen saldırıyla ilgili Sarıyer Kaymakamı Ömer Kalaylı, Santa Maria İtalyan Kilisesi Rahibi Anton Bulai ve Polonya’nın İstanbul Başkonsolosu Sayın Witold Lesniak ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Image

Cumhurbaşkanı Erdoğan, tüm cemaate başsağlığı dileyerek, "Faillerin en kısa sürede yakalanması için gereken adımlar atılmakta. Her yerde maalesef bu tür caniler çıkıyor. Ve bu tür canilerde tabii gerçekten günahsız insanlara da adeta bu tür bedeller ödetiyor. Şu anda emniyet teşkilatımız bütün imkanlarıyla seferber durumda. Öyle zannediyorum ki kısa zamanda bu fail yakalanacaktır. Valimiz de oraya geliyor. Takipteler' ifadelerini kullandı.

Şarkıcı Teoman 'Külliye'ye çağrılsam giderim' dedi! Suriyeliler hakkındaki sözleri olay oldu! Şarkıcı Teoman 'Külliye'ye çağrılsam giderim' dedi! Suriyeliler hakkındaki sözleri olay... Haberi Görüntüle

''24 SAAT İÇİNDE FAİLİ BULACAĞIZ''

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sarıyer Kaymakamı Ömer Kalaylı'nın yanında bulunan Polonya'nın İstanbul Başkonsolosu Witold Lesniak ile telefonda görüştü. Erdoğan, "Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Başsağlığı dileklerimi bütün cemaate iletirseniz memnun olurum. Hepsine selamlar. Biz bunu er geç ya da yani belki de şöyle 24 saat içinde faili bulacağız" dedi. Lesniak da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkürlerini iletti.

Image

Sapık kurye dehşeti! Sipariş götürdüğü kadına mesaj attı: Durumu öğrenen koca işyerini bastı önce darp edildi, ardından bıçaklandı Sapık kurye dehşeti! Sipariş götürdüğü kadına mesaj attı: Durumu öğrenen... Haberi Görüntüle

BAKAN YERLİKAYA: SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUZ

Sarıyer'deki Santa Maria Kilisesindeki saldırıya ilişkin açıklama yapan Bakan Yerlikaya, “Santa Maria Kilisesindeki ayin sırasında, ayine katılanlar içinde bulunan C.T. maskeli 2 kişi tarafından silahlı saldırıya uğramış ve maalesef hayatını kaybetmiştir. Bu alçak saldırıyı şiddetle kınıyoruz.” dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading