Yandex Metrica

Sitede Ara

Cumhurun liderleri bayramlaştı! Erdoğan MHP lideri Devlet Bahçeli ile görüştü!

Cumhurun liderleri bayramlaştı! Erdoğan MHP lideri Devlet Bahçeli ile görüştü!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli telefonda görüşme gerçekleştirdi Görüşmede, Erdoğan ve Bahçeli karşılıklı olarak birbirlerinin Kurban Bayramı'nı kutladı. Öte yandan Bahçeli son günlerde siyaset gündeminde iki liderin ittifakıyla ilgili dile getirilen söylentilerle ilgili olarak "Bizde çatlama olmaz" diyerek Cumhur İttifakı'nın bir ve beraber olduğunun altını çizdi. Erdoğan da G7 dönüşü "Bizler Cumhur İttifakı olarak asla duruşumuzdan taviz vermeyeceğiz" diyerek Cumhur İttifakı'nın emin adımlarla yoluna devam ettiğin belirtip tartışmalara karşılık olarak net konuştu.

Gündem

16.06.2024, 23:31

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile telefonda görüştü. Erdoğan ve Bahçeli, karşılıklı olarak birbirlerinin Kurban Bayramı'nı kutladı.

Ahu Tuğba neden öldü, hastalığı neydi? Ahu Tuğba cenaze töreni ne zaman? Ahu Tuğba neden öldü, hastalığı neydi? Ahu Tuğba cenaze töreni... Haberi Görüntüle

"BİZDE ÇATLAMA OLMAZ"

Sabah saatlerinde Alparslan Türkeş'in kabrini ziyaret Devlet Bahçeli "Bizde çatlama olmaz" diyerek Cumhur İttifakı'nın bir ve beraber olduğunu ifade etti. Bahçeli, "Türkiye Cumhuriyeti devleti ayaktadır, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile yoluna devam etmektedir." dedi. 

Neye uğradığını şaşırdı: Dönerciye canlı yayında kurşun yağmuru Neye uğradığını şaşırdı: Dönerciye canlı yayında kurşun yağmuru Haberi Görüntüle

"BİZ KAYA GİBİYİZ"

Bu dönemin yapısal reformların gerçekleşeceği, kurumsal yapının yerleşeceği, demokratik açılımın ve demokratik yaklaşımların daha da gelişeceği bir dönem olacağını ifade eden Bahçeli, şu açıklamalarda bulundu; 

"Sayın Cumhurbaşkanı'nın kararlı tutumu, Cumhur İttifakı birleşenlerinin uyumlu çalışmaları, millet için her türlü fedakarlığa hazır hale gelmiş olmaları, Türkiye'nin önemli meselelerinin çözümünde çok büyük bir program hayata geçirecektir. O bakımdan ümitliyiz, güvenliyiz. Cumhur İttifakı devam edecektir. Bizde çatlama olmaz. Biz ne kerpiciz ne toprağız, kaya gibi Cumhur İttifakıyız. Kayaların parçalanması gürültülü olur ama sonuç vermez.

O kareyi merak edenlere tepki gösterdi! Özgür Özel gizlice fotoğraflanınca küplere bindi: Bir duble rakı içtim! O kareyi merak edenlere tepki gösterdi! Özgür Özel gizlice fotoğraflanınca... Haberi Görüntüle

"MHP CUMHURBAŞKANIMIZIN YANINDA"

O sebepten dolayı siyasilerin kaynaşmada, anlaşmada, barışmada samimi olmaları ve milletin huzurunu bozacak her türlü davranıştan kendilerini arındırmaları gerekiyor. Milliyetçi Hareket Partisi bu anlayışla Sayın Cumhurbaşkanı'mızın yanındadır."

DEAŞ'a 'GÜRZ' darbesi: 23 ilde çok sayıda şüpheli yakalandı DEAŞ'a 'GÜRZ' darbesi: 23 ilde çok sayıda şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

"DURUŞUMUZDAN TAVİZ VERMEYECEĞİZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan da "Bizler Cumhur İttifakı olarak asla duruşumuzdan taviz vermeyeceğiz" diyerek Cumhur İttifakı'nın emin adımlarla yoluna devam ettiğin belirtip tartışmalara gereken cevabı verdi. 

Kime meydan okuyorlar? Teğmenlerin kılıç gösterisi tepkilere neden oldu: Orduda Kemalist bölünme mi var? Kime meydan okuyorlar? Teğmenlerin kılıç gösterisi tepkilere neden oldu: Orduda... Haberi Görüntüle

"CUMHUR İTTİFAKI BİR ALTILI MASA DEĞİLDİR"

İade-i ziyaret sonrası CHP kanadından gelen açıklamara tepki gösteren Başkan Recep Tayyip Erdoğan, "Biz Cumhur İttifakı olarak aynı duruşumuzu, aynı dayanışmamızı devam ettireceğiz. Şunu da söyleyeyim, Cumhur İttifakı bir altılı masa değildir. Altılı masanın içinde yer alanlar, bildiklerini okusunlar" dedi.

Erdoğan şu ifadeleri kullandı;

Biz iade-i ziyareti yapmak suretiyle siyasete bir yumuşama, bir kibarlık getirelim dedik.

Ama bu kibarlıktan anlamayanlar İstanbul'da basın toplantısı yaptılar ve orada belli ki birilerinin etkisi altında kaldılar. Demek ki bazı yerlerden onay aldılar. Bunlar tabii doğru şeyler değil, güzel şeyler değil. Sürece katkı sağlayan şeyler değil. Yani bu, yumuşama değildir. Siyasete yeni bir başlangıç getirme değildir. Bizim iade-i ziyaretimizi demek ki hazmedemediler. Eğer bu iade-i ziyaretimizi CHP'nin başındaki arkadaş hazmedebilseydi, bu tür bir açıklamayı yapmaya gerek duymazdı. Böyle bir açıklama karşısında ben Cumhurbaşkanı olarak, Adalet ve Kalkınma Partisi'nin başkanı olarak, buna cevap vermeyi dahi yanlış bulurum. Ama onlar ne yaparsa yapsın.

Biz Cumhur İttifakı olarak aynı duruşumuzu, aynı dayanışmamızı devam ettireceğiz. Şunu da söyleyeyim, Cumhur İttifakı bir altılı masa değildir. Altılı masanın içinde yer alanlar, bildiklerini okusunlar.

 

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading