Yandex Metrica

Sitede Ara

D Smart 2024 uydu frekansı | D Smart uydudan nasıl izlenir? D Smart televizyondan izlenir mi?

D Smart 2024 uydu frekansı | D Smart uydudan nasıl izlenir? D Smart televizyondan izlenir mi?

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda İsviçre'nin Lugano takımıyla karşılaşacak. Karşılaşma  D-Smart ve D-Smart GO’dan canlı olarak yayınlanacak. Maçı televizyondan uydu alıcısından izlemek isteyen taraftarlar D Smart uydudan nasıl izlenir? sorusuna yanıt arıyor. Peki D Smart 2024 uydu frekansı nedir? D Smart televizyondan izlenir mi?

Gündem

23.07.2024, 18:09

Taraftarlarına UEFA Şampiyonlar Ligi heyecanı yaşatmak isteyen Fenerbahçe 2. ön eleme turunda Lugano takımıyla karşılaşacak. Fenerbahçe ilk maçında rakibiyle deplasmanda karşılaşacak. 23 Temmuz Salı günü saat 21.30’da başlayacak maç  D-Smart ve D-Smart GO’dan canlı olarak yayınlanacak. Maçı televizyondan izlemek isteyen spor severler ise D Smart uydudan nasıl izlenir? D Smart televizyondan izlenir mi? sorularına yanıt arıyor. 

Bağış adı altında 30 milyon liralık vurgun! Hayvan barınağı derneğine 2'nci dalga operasyon! Bağış adı altında 30 milyon liralık vurgun! Hayvan barınağı derneğine... Haberi Görüntüle

D SMART 2024 UYDU FREKANSI LİSTESİ

D Smart platformu ücretli üyelikli bir yayın platformudur. D Smart içeriklerini izlemek için öncelikle D Smart'a üye olmak gerekir. 

D-Smart yayınlarını izleyebilmek için D-Smart uyumlu bir dijital uydu alıcısına ihtiyaç vardır. Ayrıca unıversal lnb, çanak anten ve kablolama D Smart için aranan şartlar arasında.

İstanbul'da taksi çağırmak için hangi uygulama kullanılacak? 2500 taksi hangi uygulamadan çağırılacak? İstanbul'da taksi çağırmak için hangi uygulama kullanılacak? 2500 taksi hangi... Haberi Görüntüle

D SMART TELEVİZYONDAN VE UYDUDAN NASIL İZLENİR?

D Smart Türk takımlarının Avrupa maçlarını bazı zamanlar yayınlıyor. D Smar'ı izlemek isteyenler ise uydu ve televizyondan kanal arayışına başlıyor. D Smart'ı izlemek için öncelikle platforma üye olmak gerekiyor. D Smlart üyeliğinin ardından Türksat uydusu üzerindeki tüm kanalları ve D-Smart kanallarını izlemek için tek çanak kullanmanız yeterlidir. Birden fazla çanak kurulumu yaptırmanız halinde diğer uydulardaki kanalları da izleyebilirsiniz.

Türksat uydusuna bakan bir adet çanak anten yeterlidir. Bunun dışında diğer uydulara bakan çanak antenleri de D-Smart ile kullanabilir ve yayın alabilirsiniz.

Eğer modül girişli bir uydu alıcısına sahipseniz D-Smart cam modül ile de D-Smart yayınlarını alabilirsiniz.

CHP ve DEM'li belediyelerin 'kent uzlaşısı' toplantısında skandal: İstiklal marşı okunmadı! CHP ve DEM'li belediyelerin 'kent uzlaşısı' toplantısında skandal: İstiklal marşı... Haberi Görüntüle

D SMART GO NASIL İZLENİR?

D-Smart GO Android TV uygulamasını Play Store'dan Google Sertifikalı 6.0 ve üzeri Android versiyonuna sahip Android TV Box ya da Android TV'lerinize yükleyerek kullanabilirsiniz.

Dilruba Kayserilioğlu yeniden tutuklanacak mı? 7.5 ay hapis cezası alan Dilruba cezaevine girecek mi? Dilruba Kayserilioğlu yeniden tutuklanacak mı? 7.5 ay hapis cezası alan... Haberi Görüntüle

D SMART KİMİN?

D-Smart, Doğan Yayın Holding tarafından 24 Mart 2018'de Demirören Holding'e satılmıştır. D-Smart 10 Şubat 2007'de hizmete girmiştir. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading