Yandex Metrica

Sitede Ara

Dadı Meryem erkek mi çıktı? Esra Erol'a konuk olan Dadı Meryem kimdir, aslen nereli?

Dadı Meryem erkek mi çıktı? Esra Erol'a konuk olan Dadı Meryem kimdir, aslen nereli?

Esra Erol'a konuk olan Dadı Meryem, Türkiye'nin gündeminde büyük merak konusu oldu. Esra Erol izleyicileri, programa konuk olan Dadı Meryem'in hayatını ve olayını araştırmaya başladı.  Dadı Meryem'in 2011 yılında Hasret Karakoç isimli kız çocuğunu diri diri toprağa gömüp öldürdüğü iddia ediliyor. Dadı Meryem'in hapisten sonra ise cinsiyetini değiştirerek kadın olduğu iddia edildi. Peki Dadı Meryem erkek mi çıktı? Esra Erol'a konuk olan Meryem hapisten sonra cinsiyetini mi değiştirdi? İşte Dadı Meryem'in hikayesi...

Gündem

21.05.2024, 00:23

Esra Erol'da gündeme gelen olayda milyonlarca kişiyi ekrana toplayan Dadı Meryem olayı büyük merak konusu oldu. Dadı Meryem, 6 yıllık eşini aldatan Mehmet Altun'un programa başvurması ile ortaya çıktı.

Gündüz kuşağı programı Esra Erol’da izleyenleri şoke eden, ekran başına toplayan bir olay yaşandı. Tüyleri diken diken eden olayda programda konuk olarak yer alan Dadı Meryem’in 8 yaşındaki Hasret Karakoç’u öldürüp gömdüğü gerçeği izleyenlerin kanını dondurmuştu. Dadı Meryem olayına ilişkin yeni bir iddia daha ortaya atıldı. 

Bakan Bayraktar Akkuyu hedefini duyurdu: Türkiye'nin elektrik ihtiyacının yüzde 10'u karşılanacak Bakan Bayraktar Akkuyu hedefini duyurdu: Türkiye'nin elektrik ihtiyacının yüzde 10'u... Haberi Görüntüle

DADI MERYEM OLAYI NEDİR?

Dadı Meryem olayı, vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Dadı Meryem, Esra Erol'un sunduğu programa konuk olarak katıldı. 

Mehmet Altun, eşiyle bir süredir ayrı olduğunu ifade ederek barışmak için Esra Erol'a başvurdu. Karısını 15 kez aldatan Altun’un eşi Rabia Altun’u çocuklarının bakıcısı Dadı Meryem ile aldattığı da iddia edildi. Dadı Meryem, iddialar üzerine programa konuk oldu fakat Dadı Meryem'in geçmişte cinayet işlediği ortaya çıktı.

Manisa'da kızgın veli dehşeti: Okul müdürü şans eseri ölümden döndü Manisa'da kızgın veli dehşeti: Okul müdürü şans eseri ölümden döndü Haberi Görüntüle

DADI MERYEM ERKEK Mİ ÇIKTI?

Dadı Meryem'in 8 yaşındaki Hasret Karakoç'u öldürdükten sonra cezaevine girdiğini, 0 yıl sonra cezaevinden çıktıktan sonra ise cinsiyetini değiştirerek kadın olduğu iddia edildi. 

Dadı Meryem ile ilgili ortaya çıkan 2. gerçek ise herkesi şoke etti. Dadı Meryem'in, aslında erkek olduğu isminin Serkan olduğu öğrenildi.

Tiryakilere kötü haber: Bir sigara grubuna daha zam geldi! Tiryakilere kötü haber: Bir sigara grubuna daha zam geldi! Haberi Görüntüle

DADI MERYEM KİMDİR, ASLEN NERELİ?

Esra Erol'a konuk olan Dadı Meryem, vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Dadı Meryem'in özel hayatı tüm Türkiye tarafından merak konusu oldu. Peki Dadı Meryem kimdir? Aslen nereli?

Meryem, Tekirdağ Çerkezköy'de yaşayan masözlük mesleğini icra eden birisidir.

Fakat 30 yaşında olduğu bilnen Meryem adlı kişinin gerçek isminin Serkan Şen olduğu, trans birey olduğu iddia ediliyor. 2011 yılında Meryem (o dönemde Serkan Şen) olarak bilinmekteyken 8 yaşındaki Hasret Karakoç'un ölümü ile ilişkilendirilmiş ve bu olaydan dolayı 9 yıl hapis cezasına çarptırılmıştır.

Habere Tepki Ver

2

0

8

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading