Yandex Metrica

Sitede Ara

Danimarka Başbakanı Mette Frederiksen ülkeyi ikiye böldü! Soğan ve tavuğu aynı tahtada kesince halk ayaklandı!

Danimarka Başbakanı Mette Frederiksen ülkeyi ikiye böldü! Soğan ve tavuğu aynı tahtada kesince halk ayaklandı!

Danimarka'nın Başbakanı Mette Frederiksen sosyal medya hesabından günlük hayatına dair yaptığı paylaşımlarıyla vatandaşlarının beğenisini kazanıyordu. Ancak Başbakan soğan ile tavukları aynı doğrama tahtasında doğrayınca ülkede infial yarattı. 

Dünya

09.03.2024, 19:37

46 yaşındaki Danimarka Başbakanı Mette Frederiksen sosyal medya hesabı İnstagram üzerinden sık sık günlük hayatına dair paylaşımlarda bulunuyor. Ancak Başbakan son paylaşımında çiğ tavukları doğradığı tahta da sebzeleri de doğrayınca ülke ayağa kalktı. 

Rusya'da kritik gözaltı: Eski Savunma Bakan Yardımcısı gözaltında! Rusya'da kritik gözaltı: Eski Savunma Bakan Yardımcısı gözaltında! Haberi Görüntüle

DOĞRAMA TAHTASI KRİZE NEDEN OLDU

Sosyal medyadan takipçilerine fotoğrafları paylaşan Başbakan takipçilerinin ve halkın tepisini topladı. Bazı kullaıcılar;  "Hayır! Tavuk ve sebzeler için aynı kesme tahtasını kullanmayın",  "Şaka mı yapıyorsun?"Sebzelerle çiğ tavuğu aynı kesme tahtasında kesemezsin, ciddi misin?"  gibi eleştiri aldı.

Cesetler sokaklara taştı! Lviv'de şok saldırı: 7 kişi öldü, 45 kişi yaralandı Cesetler sokaklara taştı! Lviv'de şok saldırı: 7 kişi öldü, 45... Haberi Görüntüle

BAŞABAKAN KONUYU AÇIKLIK GETİRDİ

Gelen tepkiler üzerine Danimarka Başbakan, İnstagram üzerinden, "Elbette tencerede soğan ve tavuk yeterince ısıtılmalıdır. Bu arada, hem kesme tahtası hem de bıçak işlemlerden sonra yıkandı" ifadelerini kullanarak olaya açıklık getirdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading