Yandex Metrica

Daum'a duygusal veda! Cenaze töreninde Türk dostluğuna atfen 'Bir başkadır benim memleketim' şarkısı seslendirildi

Daum'a duygusal veda! Cenaze töreninde Türk dostluğuna atfen 'Bir başkadır benim memleketim' şarkısı seslendirildi

Uzun süre akciğer kanseri tedavisi gören ve 25 Ağustos'ta yaşamını yitiren Alman teknik direktör Christoph Daum için Köln'de cenaze töreni düzenlendi. Törene Türkiye'den ve spor dünyasından önemli isimler katıldı.

Spor

12.09.2024, 20:00

Türkiye'de Beşiktaş, Fenerbahçe ve Bursaspor'da görev yapan Alman teknik direktör Christoph Daum için Almanya'nın Köln kentinde cenaze töreni düzenlendi. FC Köln takımının Rhein Energie Stadyumu'nda düzenlenen törene, Türk ve Alman spor camiasından çok sayıda kişi katıldı.

Galatasaray derbisi öncesi Fenerbahçe'ye iki müjde! Galatasaray derbisi öncesi Fenerbahçe'ye iki müjde! Haberi Görüntüle

ALİ KOÇ VE KAAN ŞAKUL DA KONUŞTU

Törene katılan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Daum ailesine başsağlığı dileklerini ileterek "Bu zor dönemde size sabır ve güç diliyorum. O büyük bir liderdi, pek çok kalbe dokunan muhteşem bir insandı." dedi. Törene Beşiktaş'ı temsilen katılan kulübün genel sekreteri Kaan Şakul ise "O, saha içinde ve özellikle saha dışında pek çok kalbe dokunan harika bir insandı. Huzur içinde yatın Bay Daum. Seni özleyeceğiz ama asla unutmayacağız." ifadelerini kullandı. Törende spor adamlarını yanı sıra siyasetçiler de konuşma yaptı.

Galatasaray alamadı Beşiktaş devreye girdi: Transfer listesinin ilk sırasında Galatasaray alamadı Beşiktaş devreye girdi: Transfer listesinin ilk sırasında Haberi Görüntüle

"BİR BAŞKADIR BENİM MEMLEKETİM"

Türk şef ve besteci Betin Güneş'in yönettiği orkestra, Daum ailesinin Türk dostluğunu vurgulamak için istediği "Bir başkadır benim memleketim" şarkısını seslendirirken Daum'un eski günlerini anlatan fotoğraf, video gösterimi ve konuşmalar katılımcılara duygusal anlar yaşattı.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading