David Thomas Blyth kimdir, ne iş yapıyordu?

David Thomas Blyth kimdir, ne iş yapıyordu?

Ankara'da korkunç bir olay yaşandı. İş insanı David Thomas Blyth'in Çekya'da tanınan komedyen ve müzisyen eşi Victoria Vera Blyth'i silahla öldürdükten sonra intihar ettiği bildirildi. Sosyal medyada hızla yayılan haberin ardından David Thomas Blyth kimdir, ne iş yapıyordu? soruları sorulmaya başlandı.

Gündem

14.06.2024, 11:21

Ankara'da David Thomas Blyth adlı iş insanının eşi Victoria Vera Blyth'ı vurarak öldürdüğü ve ardından aynı silahla yaşamına son verdiği haberi geldi. Acı olay Ankara İncek'teki bir villada yaşandı. Hayatını kaybeden iki ismin de tanınmış ve ünlü bir isim olduğu öğrenildi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye erken seçim cevabı: Muhalefet havanda su dövüyor Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye erken seçim cevabı: Muhalefet havanda su dövüyor Haberi Görüntüle

DAVİR THOMAS BLYTH KİMDİR?

David Thomas Blyth'ın 53 yaşında olduğu öğrenildi. 

David Thomas Blyth Çekya'da komedyenlik ve müzisyenlik alanında tanınan Victoria Vera Blyth ile evliydi. 

Petrol sondaj işleri yapan uluslararası bir şirketin sahibi olan David Thomas Blyth'ın  2019’da Ankara'ya iş için geldiği öğrenildi.

Ankara'ya yerleşen iş insanının yanına bir süre sonra eşi ve 3 çocuğu da geldi. 

David Thomas Blyth  Ankara'da iş dünyası tarafından yakından tanınan bir isimdi. 

Sosyal medyada yer alan haberlere göre David Thomas Blyth eşi Victoria Vera Blyth'ı silahla vurup öldürdükten sonra aynı silahla yaşamına son verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading