Yandex Metrica

Sitede Ara

Dayakçı koca Brad Pitt'ten bir şiddet daha! Angelina Jolie öyle bir iddia ortaya attı ki eski eşinin kariyerini bitirebilir!

Dayakçı koca Brad Pitt'ten bir şiddet daha! Angelina Jolie öyle bir iddia ortaya attı ki eski eşinin kariyerini bitirebilir!

Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin yıllarca hazfızalara kazınan aşkları, şiddet iddialarıyla karışmıştı. Boşanan çiftin hala davalık olduğu biliniyor. Geçtiğimiz günlerde Jolie ise Brad Pitt'in kendine daha önceden de fiziksel şiddet uyguladığını iddia etti. 

Yaşam

17.04.2024, 13:37

2016 yılında uçak yolculuğu sırasında ünlü oyuncu Brad Pitt eşi Angelina Jolie'ye şiddet uyguladığı öne sürülmüş, çift olay sonrası boşanmışlardı.

Özcan Deniz tehditlerin dozunu arttırdı! Kız kardeşine 'Hazırladığım video duruyor' diyerek gözdağı verdi! Özcan Deniz tehditlerin dozunu arttırdı! Kız kardeşine 'Hazırladığım video duruyor'... Haberi Görüntüle

UÇAK KRİZİNDEN ÖNCESİ VARMIŞ

Angelina Jolie ilk şiddetin uçakta değil daha öncedn başladığını iddia etti. Angelina Jolei'nin avukatları ise "Pitt'in Jolie'ye yönelik fiziksel taciz geçmişi ailenin Eylül 2016'da Fransa'dan Los Angeles'a yaptığı uçak yolculuğundan çok önce başlamış olsa da bu uçuş Pitt'in fiziksel tacizini çocuklara da yönelttiği ilk uçuş oldu. Bunun üzerine Jolie onu derhal terk etti" dedi. 

Jennifer Lopez ile 20 yıllık aşkı son bulmuştu! Ben Affleck'ten aldatma iddialarına şaşırtan yanıt! Jennifer Lopez ile 20 yıllık aşkı son bulmuştu! Ben Affleck'ten... Haberi Görüntüle

GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ İMZALATTI

Pitt iddiaların asılsız olduğunu belirtse de Jolie'ye gizlilik sözleşmesi imzalattığı, Angelina'nın uygulanan şiddet hakında herhangi bir şiddet olayından bahsetmemesini yasakladığını söylemişti. 

Pitt arıca çocukların velayeti hakkında da ortak velayetini talep etmekten vazgeçti. Sonrasında ise mahkemenin velayetleri Jolie'ye vermesine itiraz etmediğini belirtti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading