DEM Partililer İstiklal Marşı'nı okumadı: CHP'li başkan böyle savundu: Allah şahit ben de okumadım!

Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin, 5 ekim cuma günü ilk 6 ayda ne yaptığını paylaşan bir program tertip etti. Program öncesinde İstiklal Marşını okumayan CHP Belediye Meclis üyeleri için 7  ekim Pazartesi günü yapılan Ekim ayı 1. Belediye Meclis  Oturumunda Başkan Yeğin konuya ilişikin, "Allah bilir bende o gün okumadım" dedi.    

Politika

09.10.2024, 15:39

Sancaktepe Belediyesi, 5 ekim cuma günü ilk 6 ayda yapılan hizmetleri sunmak için tanıtım programı düzenledi. Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi'nde düzenlenen program da Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin, Cumhuriyet Halk Partisi Sancaktepe İlçe Başkanı Emre Yılmaz ,Siyasi Parti Temsilcileri, belediye meclis üyeleri, Sancaktepe muhtarları, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve çok sayıda ilçe sakini katıldı. 

Program öncesinde Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, gazi yakınları ve şehitlerimiz için istiklal marşına ve saygı duruşuna davet edildi. Salonda yer alan CHP Sancaktepe Belediye Meclis Üyeleri Dicle Özdaş, Abdullah Yıldız ve Elif Gül istiklal marşına eşlik etmedi. 

İstiklal Marşına saygısızlık CHP-DEM İttifakı'nden skandal: Türkiye ekseninden çok uzaktalar!

Bu da böyle emeklilik hayali! Ekip biçme işi bakın neye dönüştü: CHP'li eski başkan hazine arazisinde uyuşturucu üretirken yakalandı Bu da böyle emeklilik hayali! Ekip biçme işi bakın neye... Haberi Görüntüle

CHP KADROSUNDAKİ DEM PARTİLİLER

İstiklal marşına eşlik etmeyen CHP'li meclis üyeleri Dicle Özdaş, Abdullah Yıldız ve Elif Gül, 31 mart yerel seçimlerinde Sancaktepe'de CHP ve DEM parti arasında yapılan uzlatı ile meclise girdi. Bu kapsamda üç meclis üyesi CHP'nin DEM Parti'li kadrosundan meclise girdi.

İstiklal Marşına saygısızlık CHP-DEM İttifakı'nden skandal: Türkiye ekseninden çok uzaktalar!

AK Partili Ok, İYİ Partili Çömez'in iddialarını tek tek çürüttü: 'Erdoğan düşmanlığı devlet düşmanlığına dönüşmüştür' AK Partili Ok, İYİ Partili Çömez'in iddialarını tek tek çürüttü:... Haberi Görüntüle

BAŞKAN YEĞİN: "ALLAH ŞAHİT O GÜN BENDE OKUMADIM"

Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin, 7 ekim Pazartesi günü Ekim ayı meclisi 1.oturumunda konunun gündeme gelmesi üzerine açıklamada bulundu. MHP Sancaktepe Belediye Meclis Üyesi Hakan Şahinoğlu'nun gündeme getirmesi sonrası, "ben de okumamış olabilirim" dedi.

Başkan Yeğin "Programa gelmiyorsunuz. Gelip burada efendim İstiklal marşı okumuşlarda okumamışlar mı? Ya nereden biliyorsunuz. Yav sana göstermek zorunda mı insanlar ya. Kendine bu yetkiyi nereden buluyorsun? Ya sana göstermek zorunda mı? Sanane ya. Yav sanane Hakan Bey. İstiklal Marşı okuyup, okumamak. Bunun denetçisi sen misin? Yav sen hangi vazıfla bunu söylüyorsun? Efendim 3 kişi, 5 kişi, 10 kişi istiklal  marşı okumuş mu? Okumamış mı? Allah şahit o gün bende okumadım. Kafamda 50 tane sorun vardı.Okumamışta olabilirim. Okuduğumu bile hatırlamıyorum" ifadelerine yer verdi. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Bersan Taskaya

TRHaber.com - Politika


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading