Yandex Metrica

Sitede Ara

DEM'li partilerin canı kayyum çekiyor: Diyarbakır'da belediye kürtçe trafik uyarıları yazdı!

DEM'li partilerin canı kayyum çekiyor: Diyarbakır'da belediye kürtçe trafik uyarıları yazdı!

Yerel seçimlerde DEM Parti'nin kazandığı belediyelerde skandallar silsilesine hergün bir yenisi ekleniyor. Daha önce İstiklal Marşı'nın okunmaması, Türk Bayrağı'nın kaldırılması, Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarınını belediyeden indirilmesi olaylarına şimdi de trafik kurallarının Kürtçe yazılması eklendi. 

Gündem

12.07.2024, 20:29

Seçimi kazandıkları belediyelerde Türk bayrağının kaldırılması, Kürtçe tabelaya vergi indirimi, İstiklal Marşı'nın okunmaması hatta Belediye isminin bile değiştirilmesine varacak kadar ileri giden DEM Partililer durmak bilmiyor. Demli belediyelerden olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi trafik kurallarına el attı. 

SON DAKİKA: Avcılar'da İETT otobüsü kaza yaptı! Trafik akışı sağlanamıyor SON DAKİKA: Avcılar'da İETT otobüsü kaza yaptı! Trafik akışı sağlanamıyor Haberi Görüntüle

"CADDELERE KÜRTÇE TRAFİK KURALLARI YAZILDI"

Daha önce meclis salonlarında ve internet sitelerinde bulunan Türk bayrağını kaldıran Diyarbakır Belediyesi  caddelerde yeni bir uygulama başlattı ve caddelere Kürtçe kurallar yazdı.

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesindeki kaydedilen görüntüler bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Ofis semtindeki Gevran Caddesinde "önce yaya" anlamına gelen “Pêşî Peya" ve "yavaş" anlamına gelen “Hêdî" yazıları yazıldı.

30 Ağustos bugün Adana'da otobüsler bedava mı? Şanlıurfa'da, Gaziantep'te toplu taşıma ücretsiz mi? 30 Ağustos bugün Adana'da otobüsler bedava mı? Şanlıurfa'da, Gaziantep'te toplu... Haberi Görüntüle

TÜRK BAYRAĞI TARTIŞMASI 

Diyarbakır Belediyesi daha önce meclis salonlarında ve internet sitelerinde bulunan Türk bayrağını kaldırarak büyük bir tartışma yaratmıştı. Şimdi ise trafik kurallarında benzer bir değişikliğe imza atarak gündeme geldi. 

Habere Tepki Ver

0

0

3

0

0

0

0

1

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading