Yandex Metrica

Deniz Akkaya tutuklanacak mı, hapis cezası alacak mı?

Deniz Akkaya tutuklanacak mı, hapis cezası alacak mı?

Kızıyla yaşadığı sorunlar nedeniyle sıkça eleştirilen Deniz Akkaya hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Deniz Akkaya'nın kızı geçtiğimiz aylarda devlet korumasına alınmıştı. Deniz Akkaya'nın 16 yaşındaki kızına şiddet uyguladığı iddiası gündeme gelmişti.  İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma tamamalandı. Deniz Akkaya'nın kızına fırlattığı termos silah sayıldı. Akkaya hakkında altsoya karşı silahla kasten yaralama suçundan 1 yıl 6 aydan 4 yıl 6 aya kadar hapsi istendi. Peki Deniz Akkaya tutuklanacak mı, hapis cezası alacak mı?

Gündem

04.07.2024, 15:49

Bir zamanların en popüler modellerinden biri olan Deniz Akkaya son günlerde kızı ile yaşadığı problemlerle gündeme geliyor. Deniz Akkaya'nın 16 yaşındaki kızı A.Ö. geçtiğimiz aylarda devlet korumasına alınmış ve vekaleti babasına verilmişti. Deniz Akkaya'nın kızına şiddet uyguladığı iddiaları da gündeme gelmişti. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca iddialar üzerine soruşturma başlatıldı. Deniz Akkaya hakkında başlatılan soruşturma tamamlandı.

İstanbullunun canı kime emanet? Bu kadar da olmaz dedirten olay: Seyir halindeki İETT şoförü okey oynadı İstanbullunun canı kime emanet? Bu kadar da olmaz dedirten olay:... Haberi Görüntüle

DENİZ AKKAYA TUTUKLANACAK MI?

Eski manken Deniz Akkaya hakkında kızıan şiddet uyguladğı iddiası ile açılan soruşturmada sona gelindi. Savcılık Akkaya'nın kızına fırlattığı termosu silah saydı. Akkaya hakkında altsoya karşı silahla kasten yaralama suçundan 1 yıl 6 aydan 4 yıl 6 aya kadar hapsi istendi. İddianamede, Akkaya'nın kızı A.Ö.'nün şikayetinden vazgeçtiği aktarıldı.

Dosyanın kamu davasına dönüşmesinden dolayı Akkaya hakkında iddianame düzenlediği ve İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'ne gönderildi. İddianame kabul edilirse Deniz Akkaya'nın önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak. 

Grup seks iddiaları yalan çıktı! Narin üzerinden İslam düşmanlığı yapmışlardı: İmama atılan iftira çürütüldü Grup seks iddiaları yalan çıktı! Narin üzerinden İslam düşmanlığı yapmışlardı:... Haberi Görüntüle

DENİZ AKKAYA İLE KIZI ARASINDAKİ SORUNLAR

Deniz Akkaya, mayıs ayında evde tartıştığı kızı tarafından balkona kilitlendiği için polis çağırmış ve kızının odasından kendisinden sakladığı cep telefonları bulduğunu açıklamıştı. Kendisinden habersiz yurt dışı planı yaptığını belirten Deniz Akkaya kızını "Burnu sürtsün" diyerek devlet korumasına verdiğini açıklamıştı. Deniz Akkaya'nın kızı hakkında sürekli sosyal medya platformlarından paylaşım yapması herkes tarafından eleştrilmişti. Akkaya son olarak kızıyla mesajlarını ifşa etmişti. Mesajda Akkaya'nın kızını zorla spora göndermeye çalışarak küfrettiği görülmüştü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading