Yandex Metrica

Sitede Ara

Deniz Akkaya'nın kızı kim, kaç yaşında?

Deniz Akkaya'nın kızı kim, kaç yaşında?

Eski manken Deniz Akkaya özel hayatı ile gündeme gelmeye devam ediyor. Deniz Akkaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında 15 yaşındaki kızı Ayşe ile sorunlar yaşadığını ifade etti. Kızının kendisinden sakladığı cep telefonuna el koyduğu için kızının kendisine zarar verdiğini ve balkona kitlendiğini iddia eden Deniz Akkaya'ya sosyal medya kullanıcıları tepki gösterdi. Deniz Akkaya ile Efe Önbilgin evliliğinden dünyaya gelen Ayşe'nin annesi ile sosyal medya paylaşımları çok konuşulmuştu. 

Gündem

28.05.2024, 10:42

Deniz Akkaya sosyal medya paylaşımlarına uzun süre ara vermişti. Ancak son yapılan paylaşım bir kez daha magazin gündemine oturdu. Deniz Akkaya bu kez 15 yaşındaki kızı Ayşe ile yaşadığı sorunları sosyal medyadan paylaştı. Deniz Akkaya Ayşe'nin kendisinden habersiz yurt dışı planları yaptığı için telefonuna el koyduğunu ve bu durum karısışdan kızının kendisine zarar verdiğini belirtti. Deniz Akkaya kızı tarafından balkona kilitlendiğini de belirterek 3 kez 112’yi arayarak balkondan kurtarıldığını belirtti.

200 bin konut hak sahiplerine teslim edilecek! Hedef 450 bin konut... 200 bin konut hak sahiplerine teslim edilecek! Hedef 450 bin... Haberi Görüntüle

DENİZ AKKAYA'NIN KIZI AYŞE KİM, KAÇ YAŞINDA?

Deniz Akkaya'nın kızı Ayşe, 10 Aralık 2009 doğumludur. 

Deniz Akkaya ile  iş insanı Efe Önbilgin'in kızıdır. Çift 2010 yılında ayrılmıştır. Bu ayrılık uzun süre magazin gündeminde konuşuldu. Taraflar da sık sık farklı konulardan mahkemelik oldu. 

Son olarak kızının bikinili fotoğraflarını sosyal medyada yayınlaması sebebiyle Deniz Akkaya ile Efe Önbilgin mahkemelik olmuştu. 

Önbilgin'in kızı Ayşe'nin bikinili fotoğraflarının bir firmanın reklamında yer alması nedeniyle Ayşe hakkında koruma tedbiri lınması için dava açmıştı. 

Akkaya'nın sosyal medyada kızının görselleri ile paylaşımda bulunmasını tedbiren durdurmuştu.

Bile isteye vurdu! Filistinli görgü tanığı açıkladı: Ayşenur Ezgi Eygi'yi öldüren İsrail askeri sevinç çığlığı attı Bile isteye vurdu! Filistinli görgü tanığı açıkladı: Ayşenur Ezgi Eygi'yi... Haberi Görüntüle

DENİZ AKKAYA'DAN KIZI HAKKINDA ŞAŞIRTAN PAYLAŞIM

Deniz Akkaya, 15 yaşındaki kızıyla olan kavgasını sosyal medyadan paylaştı. Sosyal medya kullanıcıları Akkaya'ya tepki gösterdi. 

Deniz Akkaya kızının babasını da ruh hastası olarak andı.  Akkaya, 1997 senesinde “son derece yanlış bir baba seçimi ile hamile kalıp, hayatının kabusa döndüğünü” söyledi

Bugün okullar saat kaça kadar? Lisede, ortaokulda, ilkokulda okul bugün kaçta bitecek? Bugün okullar saat kaça kadar? Lisede, ortaokulda, ilkokulda okul bugün... Haberi Görüntüle

İŞTE DENİZ AKKAYA'NIN PAYLAŞIMI

Deniz Akkaya'nın kızı Ayşe ile yaşadığı sorunu anlatan paylaşımı; "Az önce 16 senedir resmen tek başıma baktığım kızımın benden ısrarla sakladığı telefonunu ele geçirdim. Benden habersiz yurtdışı planları ve fazlasını bulmam neticesinde telefona el koydum. Fiziken bana saldırması yetmediği gibi beni 1.5 saat balkona kitledi. Komşuların ve güvenliğin ricaları karşılıksız kalınca 3 kez 112’yi aramam neticesinde kurtarıldım. Polislere de karşı çıkan sonrasında birde hızını alamayıp bana itibar suikasti yapan bu ruh haline, ergenliğin arkasına saklanmasına izin vermeyeceğim. Biz nerede hata yaptık biliyor musunuz? Kontrolsüzce severek. Anne olmak bu değil ve olmamalı. Allah tüm annelere sabır versin.Beni saatlerce balkona kitleyen kızım, polisleri aramaya cesaret edemez derken aramam neticesinde gelen ekiplere çıkardığı zorluk yetmedi bir de beni dövdü diyerek itibar suikastine geçti. Ben bu hayatı, birileri üstünde tepinsin diye inşa etmedim. Bilip bilmeden bu hayatı yorum yapmayın."

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading