Dev otomobil firmasından büyük yatırım!

Dev otomobil firmasından büyük yatırım!

Dev otomobil firmasından Türkiye'ye büyük yatırım gerçekleşiyor. Yatırımın son aşmaya gelindiği konusunda açıklama yapıldı.   

Ekonomi

01.10.2024, 12:43

Çinli araç markası olan Chery,  Türkiye yatırım yapma konusunda gelişmelerin odağı oldu.  En son alınan bilgiye göre adı açıklanmayan bir yetkili Chery'nin Türkiye'de yapacağı yatırım konusunda son aşamaya gelindiğini söyledi.

Chery ve BYD’nin yatırım konusuyla gündeme gelmesiyle otomobil sektöründe hareketlilik yaşandı. Yeni alınan bilgilere göre, Chery’nin Türkiye'de yatırımları hakkındaki düşüncüleri sonrası yapılan görüşmelerde son aşamalara gelindiği açıklandı.

Yeraltında 350 milyar dolarlık altın yatıyor: Bu rezerv Türkiye'yi zengin edecek Yeraltında 350 milyar dolarlık altın yatıyor: Bu rezerv Türkiye'yi zengin... Haberi Görüntüle

TAŞIT ÜRETİMİNDE BİRİNCİLİK 

Türkiye, 2 milyon ticari ve binek araç üretim kapasitesiyle Avrupa'nın başlıca taşıt üreticilerinden biri oldu. Bu alanda ilerlemeye devam eden Türkiye, yurt dışında üretim tesisi kurma arayışında olan Çinli otomobil üreticileriyle görüşme sağladı. 

Altın kanatlandı uçtu! İslam Memiş altında beklediği zirvenin tarihini açıkladı: İşte 26 Eylül Perşembe gram altın, çeyrek altın fiyatları... Altın kanatlandı uçtu! İslam Memiş altında beklediği zirvenin tarihini açıkladı:... Haberi Görüntüle

HAFTA SONU GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİ

Çinli otomotiv üreticisi BYD, temmuz ayında Türkiye’de bir milyar dolar yatırım yaptı. Yıllık 150 bin araç kapasiteli araç fabrikası Türkiye'ye kuracağını açıkladı.  Son olarak Chery International'ın Başkanı Zhang Guibing hafta sonu Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve Sanayi Bakanı Fatih Kacır ile görüşme sağladı.

Rekor fiyatlarla satışa sunuldu! İşte Huawei Watch GT 5 serisinin fiyatları... Rekor fiyatlarla satışa sunuldu! İşte Huawei Watch GT 5 serisinin... Haberi Görüntüle

SÜREÇ SORUNSUZ İLERLİYOR

Çin yönetiminin elektrikli otomobil üreticilerine "teknolojilerinin yurt içinde kalmasını sağlama çağrısı" yaptığı hakkında iddialar bulundu. Çin’den yapılan yatırım hakkında açıklamalarda sorunsuz şekilde ilerlenildiği öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Tolga Çolak

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading