Devr-i sabık peşindeler: Sancaktepe eski Belediye Başkanı Şeyma Döğücü'ye akılalmaz iftira

Devr-i sabık peşindeler: Sancaktepe eski Belediye Başkanı Şeyma Döğücü'ye akılalmaz iftira

Sancaktepe eski Belediye Başkanı Şeyma Döğücü'ye alçak bir iftira atıldı. CHP'nin kampanya direktörü Necati Özkan tarafından dillendirilen iddia Döğücü tarafından yalanlandı. Özkan, Döğücü'nün belediye binasına jakuzi yaptırdığı iddiasında bulundu. Özkan'a sosyal medya hesabı üzerinden çok sert cevap veren Döğücü, "Bir anneye, bir kadına iftira atmanın bedelini hem hukuk önünde hem de milletin vicdanında yargılanarak vereceksiniz. Necati Özkan, jakuzi olduğunu ispatlamazsan senden aşağı insan yok." ifadelerini kullandı.

Gündem

30.04.2024, 11:20

Sancaktepe'de bir dönem belediye başkanlığı yaptıktan sonra 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde koltuğunu CHP'li Alper Yeğin'e bırakan Sancaktepe eski Belediye Başkanı Şeyma Döğücü hakkında akılalmaz bir iftira dillendirildi. Cumhuriyet Halk Partisi'nin kampanya direktörü Necati Özkan, katıldığı bir televizyon programında eski Başkan Döğücü'nün belediye binasına jakuzi yaptırdığını iddia etti. Bu iftiraya Şeyma Döğücü'nün cevabı ise çok sert oldu. Necati Özkan'a "Jakuzi olduğunu ispatlamazsan senden aşağı insan yok." diyen Döğücü, yeni seçilem Başkan Yeğin'e de seslenerek "Jakuzi olduğunu iddia edenlere karşı hemen şimdi başkanlık makamından canlı yayın açarak bu mevzuyu temizlemenizi vicdan ve haysiyetinize havale ediyorum." ifadelerini kullandı.

Aşkın ateşi yakarmış ateşi! Kadınları kullanan çete, erkekleri müzik dinleme bahanesiyle kandırarak dolandırdı Aşkın ateşi yakarmış ateşi! Kadınları kullanan çete, erkekleri müzik dinleme... Haberi Görüntüle

"İSPATLAMAZSAN SENDEN AŞAĞISI YOK! HODRİ MEYDAN!"

Şeyma Döğücü'nün sosyal medyadan yaptığı açıklama şöyle: "Bir anneye, bir kadına iftira atmanın bedelini hem hukuk önünde hem de milletin vicdanında yargılanarak vereceksiniz. Necati Özkan, jakuzi olduğunu ispatlamazsan senden aşağı insan yok. Ayrıca mevcut başkana sesleniyorum; jakuzi olduğunu iddia edenlere karşı hemen şimdi başkanlık makamından canlı yayın açarak bu mevzuyu temizlemenizi vicdan ve haysiyetinize havale ediyorum. Hodri meydan."

Almanya Başbakanı Olaf Scholz, Türkiye'ye geliyor! Almanya Başbakanı Olaf Scholz, Türkiye'ye geliyor! Haberi Görüntüle

İBRAHİM ÖZKAN'DAN SKANDAL JAKUZİ PAYLAŞIMI

İYİ Parti'den istifa eden eski İBB Meclis Üyesi İbrahim Özkan akşam saatlerinde skandal bir paylaşım yaptı. Ekrem İmamoğlu'na verdiği destekle tanınan Özkan, sosyal medya hesabından Şeyma Döğücü'nün jakuzi yaptırdığı iftirasına katılarak başka bir sayfadan jakuzi fotoğrafı paylaştı. "Halktan kopuk burjuva siyasetinin özeti! Ak Parti dönemi Sancaktepe Belediyesi Makam katının jakuzi odası" notuyla yapılan bu paylaşımın altına birçok tepki yorumu geldi. 

Ergül Miray Şahin kimdir? Ertuğrul Ayyıldız ne iş yapıyor? Ergül Miray Şahin kimdir? Ertuğrul Ayyıldız ne iş yapıyor? Haberi Görüntüle

KABAKTEPE'DEN DÖĞÜCÜ'YE DESTEK

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Şeyma Döğücü'ye destek verdi. "Seçim bitti yalan ve iftiraları bitmedi" diyen Kabaktepe, "İftirayı yöntem belleyip siyaseti kirletmek hem ahlaksızlık hem de niteliksizliktir." ifadesini kullandı. Kabaktepe, "Başta CHP'liler olmak üzere siyasi rakiplerimizi ahlaka davet ediyorum." diyerek paylaşımını sonlandırdı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

1

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading