Yandex Metrica

DGS sınav sonuçları bu akşam 18.00'den sonra açıklanır mı? DGS sonuçları bugün (14 Ağustos) açıklanmayacak mı?

DGS sınav sonuçları bu akşam 18.00'den sonra açıklanır mı? DGS sonuçları bugün (14 Ağustos) açıklanmayacak mı?

2024 DGS sınavına katılan yüz binlerce kişi heyecanla sonuçların açıklanmasını bekliyor. 14 Ağustos Çarşamba gününe gelindiğinde sabah saatlerinden beri ÖSYM'nin sonuç açıklama sayfasına giren adaylar sonuçların henüz ilan edilmediğini gördü. Peki DGS sınav sonuçları bu akşam 18.00'den sonra açıklanır mı? DGS sonuçları bugün (14 Ağustos) açıklanmayacak mı?

Gündem

14.08.2024, 17:15

Üniversite eğitimlerini 2 yıllık önlisans seviyesinden 4 yıllık lisans seviyesine çıkarmak isteyenlerin katıldığı 2024 DGS sınavının sonuçları heyecanla bekleniyor. 14 Ağustos'ta açıklanacağı belirtilen sınava dair henüz ÖSYM'den bir duyuru gelmedi.  2024 DGS sınav sonuç tarihi  Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nin (ÖSYM) internet sitesinde yer alan takvimde 14 Ağustos olarak belirtilmişti. Akşam saatlerine doğru girilirken DGS sınav sonuçları bu akşam 18.00'den sonra açıklanır mı? DGS sonuçları bugün (14 Ağustos) açıklanmayacak mı? soruları gündeme geldi. 

19 ilde FETÖ'ye 'KISKAÇ' operasyonu: ByLock kullanan çok sayıda şüpheli yakalandı 19 ilde FETÖ'ye 'KISKAÇ' operasyonu: ByLock kullanan çok sayıda şüpheli... Haberi Görüntüle

DGS SINAV SONUÇLARI BU AKŞAM SAAT 18.00'DEN SONRA AÇIKLANIR MI?

ÖSYM sınavlarının akşam saatlerinde açıklandığı görülmüştü. DGS sınav sonuçları ÖSYM tarafından saat 18.00'den sonra duyurulabilir. 2024 DGS sınav sonuçları henüz açıklanmadı. Meraklı bekleyiş devam ediyor.

Son dakika: KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı Son dakika: KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı Haberi Görüntüle

DGS SONUÇLARI BUGÜN (14 AĞUSTOS) AÇIKLANMAYACAK MI?

2024 DGS sonuçlarının 14 Ağustos'ta açıklanması bekleniyordu. Ancak beklenen açıklama gelmedi. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nin (ÖSYM) takviminden kaldırılan 2024 DGS sınav sonuç tarihi YKS sonuçları ardından gündemde. DGS sınav sonuçlarının eylül ayı itibarıyla açıklanacağı öngörülüyor. Ancak konuya dair henüz ÖSYM'den resmi bir açıklama gelmedi. 

CHP'nin erken seçim hayaline AK Parti'den yanıt: Kötü bir espri! CHP'nin erken seçim hayaline AK Parti'den yanıt: Kötü bir espri! Haberi Görüntüle

DGS SONUÇLARI NASIL SORGULANIR?

Adaylar, DGS sonuçlarını ÖSYM sonuç sorgulama sistemi olan sonuc.osym.gov.tr adresi üzerinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresiyle sorgulayabilecek. 

Dilruba Kayserilioğlu'nun hapis cezası belli oldu Dilruba Kayserilioğlu'nun hapis cezası belli oldu Haberi Görüntüle

2024 DGS TERCİHLERİ NE ZAMAN?

DGS 2024 tercihleri, sınav sonuçları açıklandıktan sonra ÖSYM'nin belirleyeceği tarihte başlayacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading