Yandex Metrica

Dilan Çıtak Tatlıses tutuklanacak mı? Önce kabin memuruna sonra polise ağır hakaret!

Dilan Çıtak Tatlıses tutuklanacak mı? Önce kabin memuruna sonra polise ağır hakaret!

Bodrum - İstanbul seferini yapan uçakta olay çıkaran Dilan Çıtak Tatlıses uçakta kabin memuruna saldırdı. Dilan Çıtak Deniz kabin memuruna ağır hakeretler etti. Kabin memuru kendisine "Gözlerindeki lensi oyarım" diyen ve saldıran Dilan Çıtak Tatlıses'ten şikayetçi oldu. Dilan Çıtak Tatlıses'in havaalanındaki polisleri tehdit ettiği ve ağır hakaretlerde bulunduğu ortaya çıktı. Dilan Çıtak Tatlıses tutuklanacak mı? soruları gündeme geldi.

Gündem

18.09.2024, 11:45

THY'nin Bodrum - İstanbul seferini yapan uçakta olay çıkartan Dilan Çıtak Deniz kedisi yüzünden kendisini uyaran hostese ağır hakaretlerde bulundu. Dilan Çıtak kabin memuruna "Gözlerindeki lensleri oyarım" diyerek saldırdı. Kabin memuru ünlü şarkıcıdan şikayetçi oldu. Dilan Çıtak Tatlıses'in havalimanında polislere de ağır hakaretler ettiği ve tehdit ettiği öğrenildi. 

Türkiye'de alfabe değişecek mi? Türk dünyası ortak alfabede detaylar belli oldu Türkiye'de alfabe değişecek mi? Türk dünyası ortak alfabede detaylar belli... Haberi Görüntüle

DİLAN ÇITAK TATLISES TUTUKLANACAK MI?

Dilan Çıtak Tatlıses kendisinden şikayetçi olan kabin memuru ile karakolluk oldu. Tatlıses havalimanında polis memurunu tehdit ettiği anların görüntüsü de ortaya çıktı. Ağır hakaretlerde bulunan Dilan Çıtak Tatlıses "Öyle üniformana güvenerek hareket etmeyeceksin, yerler seni koçum. Ne olacağını sanıyorsun delikanlı?" diyerek polisleri tehdit etti. Dilan Çıtak Tatlıses hakkında soruşturma açılıp açılmaycağı konusunda henüz bir açıklama gelmedi. 

Bakan Tunç'tan Engin Polat'ın tahliyesiyle ilgili açıklama: Yargı en doğru kararı verir! Bakan Tunç'tan Engin Polat'ın tahliyesiyle ilgili açıklama: Yargı en doğru... Haberi Görüntüle

DİLAN ÇITAK TATLISES THY KARA LİSTESİNE ALINDI MI?

THY uçağında Dilan Çıtak'a ait olduğu öğrenilen kedi miyavlamaya başladı ve Çıtak, kediyi pusetten çıkarıp kucağına aldı. Uçağın İstanbul Havalimanı’na iniş için alçaldığı sırada kabin memuru, Dilan Çıtak'ı kediyi pusete koyması konusunda uyardı. Ancak Dilan Çıtak Tatlıses ile kabin memuru arasında başlayan tartışma hararetlendi. Dilan Çıtak kabin memuruna saldırdı ve ağır hakaretlerde bulundu. THY kabin memuru, kendisine saldıran Dilan Çıtak’tan şikâyetçi oldu. Çıtak'ın, havayolu şirketi tarafından 'Kara Liste'ye alındığı öğrenildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading