Yandex Metrica

Dilan Polat cezaevinden çıktı mı? Dilan Polat hapisten ne zaman çıkacak?

Dilan Polat cezaevinden çıktı mı? Dilan Polat hapisten ne zaman çıkacak?

Sosyal medya fenomini Dilan Polat ve eşi Engin Polat yürütülen soruşturma kapsamında Kasım ayından bu yana cezaevinde tutuklu bulunuyordu. Dilan Polat ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Mahkeme Dilan Polat'ın tutuksuz yargılanmasına karar verdi. Dilan Polat cezaevinden çıktı mı? Dilan Polat hapisten ne zaman çıkacak? soruları ise yaşanan gelişmelerin ardından pek çok kişi tarafından sorulmaya başlandı.

Gündem

19.08.2024, 15:10

1 Kasım 2023'te İstanbul merkezli 6 ilde başlatılan soruşturmanın devamında Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 24 şüpheli gözaltına alınmıştı. Kara para aklama başta olmak üzere pek çok suçtan Dilan Polat, Engin Polat ve Sıla Doğu'nun da aralarında bulunduğu 16 kişi tutuklanmıştı. Ayrıca Polat ailesine ait 27 şirkete kayyum atanmıştı. Dilan Polat ve Engin Polat 5 Kasım'dan itibaren tutuklu olarak cezaevinde bulunuyordu. Dilan Polat hakkında bugün flaş bir gelişme yaşandı. Mahkeme Dilan Polat'ın tutuksuz yargılanmasına karar verdi.

Ayak İşleri 4. sezon 2. bölüm ne zaman? Ayak İşleri 2. bölüm çıktı mı? Ayak İşleri 4. sezon 2. bölüm ne zaman? Ayak İşleri... Haberi Görüntüle

DİLAN POLAT CEZAEVİNDEN ÇIKTI MI?

'Suç gelirlerinin aklanması' suçuna yönelik başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan Dilan Polat hakkında tahliye kararı verildi. Dilan Polat tutuksuz yargılanacak. 

Dışişleri Bakanı Fidan'dan Mısır mesajı: Bölge için örnek olacak! Dışişleri Bakanı Fidan'dan Mısır mesajı: Bölge için örnek olacak! Haberi Görüntüle

DİLAN POLAT NE ZAMAN HAPİSTEN ÇIKACAK?

Marmara Ceza İnfaz Kurumu'nda cezasını çeken Dilan Polat'ın mahkeme kararının ardından bugün cezaevinden çıkması bekleniyor. Dilan Polat hakkında yurt dışına çıkış yasağı bulunuyor. 

Kitabın ismi dikkat çekti! MHP lideri Devlet Bahçeli'nin hayatı kitap oluyor! Kitabın ismi dikkat çekti! MHP lideri Devlet Bahçeli'nin hayatı kitap... Haberi Görüntüle

DİLAN POLAT NEDEN SERBEST BIRAKILDI

Dilan Polat hakkında verdiği tahliye gerekçesinde, “Sanık Dilan Polat’ın üzerine atılı suçların vasıf ve mahiyeti, atılı suçlar için kanunda öngörülen hapis cezasının alt ve üst sınırları ile birlikte özellikle dosya kapsamındaki mevcut deliller ve alınan ifadeler ile MASAK tarafından hazırlanan raporun içeriği karşısında atılı suçların vasfının sanık lehine değişmesi ihtimalinin bulunması ve tutukluluktan elde edilecek faydanın bu aşamada adli kontrol hükümleri ile de sağlanabilecek olması hususları dikkate alınarak sanığın atılı suçlardan ayrı ayrı tahliyesine” denildi. 

İzmir'e bakanlık müdahalesi! Bakan Kurum bilim kurulunu topluyor! Körfez nefes alacak İzmir'e bakanlık müdahalesi! Bakan Kurum bilim kurulunu topluyor! Körfez nefes... Haberi Görüntüle

DİLAN POLAT YENİDEN TUTUKLANABİLİR Mİ?

Dilan Polat ve Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 28 sanık 4-5 ve 6 Eylül tarihinde hakim karşısına çıkacak. Dilan Polat tekrardan tutuklanabilir.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading