Dilan Polat ile Sıla Doğu serbest bırakıldıktan sonra hemen ne yaptılar? Görenler şaşkına döndü!

Dilan Polat ile Sıla Doğu serbest bırakıldıktan sonra hemen ne yaptılar? Görenler şaşkına döndü!

Dilan Polat ve Sıla Doğu, eğlence mekanında gerçekleşen olaylar nedeniyle "hayasızca hareketler" suçlamasıyla gözaltına alındıktan sonra, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldılar. İkili, serbest kaldıklarında sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla dikkat çekti. Hem hayranlarına hem de eleştirmenlerine meydan okudular. Bu hareketleriyle, gündemi yeniden meşgul etmeyi başardılar.

Gündem

22.10.2024, 13:29

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Beşiktaş'taki bir eğlence mekanında kara para aklama suçlamasıyla yargılanan Dilan Polat ve Sıla Doğu hakkında sosyal medyada paylaşılan bir video nedeniyle soruşturma başlattı. Videodaki davranışları gerekçe gösterilerek, Polat ve Doğu'nun 'hayasızca hareketler' suçlamasıyla re'sen incelendiği bildirildi.

Amak-ı Hayal nedir, kimin eseri? Amak-ı Hayal'ın konusu ne? Amak-ı Hayal nedir, kimin eseri? Amak-ı Hayal'ın konusu ne? Haberi Görüntüle

ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDILAR

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 'Hayasızca hareketler' suçlamasıyla hakkında soruşturma başlatılan Dilan Polat ve Sıla Doğu, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. TCK'nın 225. maddesine dayanarak gerçekleştirilen bu karar, yargı sürecinin devam ettiği bir dönemde alınmış oldu.

Hakim, Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu için haftada üç gün, salı, perşembe ve pazar günleri kolluk biriminde imza atma yükümlülüğü içeren bir adli kontrol kararı verdi.

Sıla Doğu tepkilerin ardınan “Dilan kardeşim, onun ayaklarının altını bile öpüyorum. Yorumlar bizi üzdü. Ama görüntü toplumu rahatsız ettiyse, özür diliyorum" ifadelerine yer vermişti.

Her anını paylaşan Sıla Doğu son olarak hesabını kitledi. 2.5 milyona yakın takipçisi bulunan Doğu'nun bu hamlesi şaşkına çevirmişti.

Sıla Doğu'dan sonra Dilan Polat da hesabını gizliye aldıktan sonra yeniden açtı.

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Bersan Taskaya

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading