Discord kapatılıyor mu? PC ve mobilden Discord nasıl silinir?

Discord kapatılıyor mu? PC ve mobilden Discord nasıl silinir?

İstanbul'un Fatih ilçesinde yaşanan vahşet sonrasında sosyal medyada ‘Discord kapatılsın' paylaşımları yapılmaya başlandı. Tüm bu gelişmeler akabinde dikkatler BTK'ya çevrildi. Peki, Discord kapatılacak mı?

Gündem

06.10.2024, 17:45

İstanbul'un Fatih ilçesinde Edirnekapı surlarında yaşanan vahşette Semih Çelik adlı sapkın, 19 yaşındaki İkbal Uzuner'in kafasını keserek surlardan aşağıya atmış ve sonrasında da intihar etmişti. Discord uygulamasında son yaşanan skandallar ile birlikte küçük kız çocuklarına şantaj yapan şahıslar gözaltına alınırken sosyal medyada vatandaşlar bu duruma sessiz kalmadı.

Zanlı Semih Çelik'in daha öncesinde Discord uygulamasında belli başlı bazı gruplarda yaptığı paylaşımlar adeta kan dondurdu. Bu durum sonrasında ise BTK tarafından Discord'un kapatılması ve yasaklanması istendi.

Beyoğlu'nda taciz skandalı sonrası sapığın ifadesi 'pes' dedirtti Beyoğlu'nda taciz skandalı sonrası sapığın ifadesi 'pes' dedirtti Haberi Görüntüle

DİSCORD KAPATILIYOR MU?

Skandal görüntüler ve yaşananlar sonrasında sosyal medya kullanıcıları, İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı'nı şikayet yağmuruna tutarken CİMER'e de şikayet üzerine şikayet yağması dikkatlerden kaçmadı. Vatandaşlar Discord'un bir an önce BTK tarafından kapatılması istendi.

Discord

HDP'li Gergerlioğlu'ndan skandal çıkış! Polis katiline sahip çıkıp polisleri hedef aldı HDP'li Gergerlioğlu'ndan skandal çıkış! Polis katiline sahip çıkıp polisleri hedef... Haberi Görüntüle

DİSCORD NASIL SİLİNİR?

PC ya da mobilden Discord hesabını silmek için öncelikle Discord'a giriş yaparak sağ alt köşedeki profil simgesine tıklayarak ayarlar menüsünü açın. Sol taraftaki menüden "Hesap" sekmesine tıklayarak sayfanın en altında "Hesabı Sil" seçeneğini bulun. Bu seçeneğe tıklayarak hesabınızı silmek için onay vermeniz gerekecektir.

Hesabınızı silmek istediğinizi onaylamak için gerekli adımları takip edin. Eğer iki aşamalı doğrulama kullanıyorsanız, onay kodunu girmeniz gerekecektir. Onay verdikten sonra Discord hesabının tamamen silinecektir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading