Yandex Metrica

Dışişleri Bakanlığından Somali'ye taziye: 'Yanınızda olmaya devam edeceğiz'

Dışişleri Bakanlığından Somali'ye taziye: 'Yanınızda olmaya devam edeceğiz'

Dışişleri Bakanlığı, Somali'de meydana gelen terör saldırısını kınadı ve taziye mesajı yayımladı.

Gündem

09.06.2024, 02:05

Dışişleri Bakanlığından yapılan açıkalmada Somali'nin El-Dheer kentinde bugün bir terör saldırısı düzenlendiği hatırlatılarak saldırı sonucunda can kayıpları ve yaralılar olduğunun üzüntüyle öğrenildiği belirtildi. 

Saldırının en güçlü biçimde kınandığı bildirilen açıklamada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet dilenirken ölenlerin yakınlarına, Somali halkına ve hükümetine başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar dilendi.

Açıklamad ayrıca Türkiye'nin terörle mücadelesinde Somali'nin yanında olmaya devam edeceği kaydedildi.

Hawala yöntemini kullanarak MASAK'ı atlatmaya çalıştılar! Rakka’dan İstanbul’da uzanan kirli para trafiği deşifre oldu! Hawala yöntemini kullanarak MASAK'ı atlatmaya çalıştılar! Rakka’dan İstanbul’da uzanan kirli... Haberi Görüntüle

SOMALİ'DEKİ SALDIRI

Somali hükümetinden yapılan basın açıklamasında, cumartesi günü El-Dheer kasabasına düzenlenen terör saldırısında 47 Eş-Şebab militanı ve 5 hükümet askerinin öldürüldüğü bildirildi. Açıklamada, hükümet güçlerinin militanların yaklaşan saldırısından haberdar olduğu belirtilirken El-Dheer dışındaki saldırının ilk aşamasında 9 militanın öldürüldüğü kaydedildi. Ardından Ali Yabaal köyü yakınlarında 18 teröristin daha öldürüldüğü duyuruldu.

Habere Tepki Ver

1

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading