Diva tasarrufa gitti! Bülent Ersoy kemer sıkma politikasına başladı!

Diva tasarrufa gitti! Bülent Ersoy kemer sıkma politikasına başladı!

Türk sanat müziğinin usta seslerinden olan 71 yaşındaki Diva lakaplı Bülent Ersoy, konserilerinde yer alan 18 kişilik orkestra ekibinin sayısını 6'ya düşürdüğü öğrenildi. Kemer sıkma politikasına giden Diva'nın ekibi küçüldü. 

Yaşam

05.06.2024, 11:17

Yaşamak İstiyorum, Bizim Hikayemiz, Suskun Dünyam, İstiyorum, Meyhaneci, Biz Ayrılamayız, Sefam Olsun, Suskun Dünyam gibi şarkıları seslendiren 72 yaşındaki ünlü ses sanatçısı 'Diva' lakaplı Bülent Ersoy magazin dünyasında şaşırtan bir hamle yaptı.

13 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 13 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

EKİBİNDE KÜÇÜLMEYE GİTTİ

Ünlü sanatçının göz kamaştıran sahne kıyafetleri, kalabalık orkestra ekibi ile hayranlarına eşsiz bir müzik zevki yaşatan ünlü sanatçının kemer sıkma politikasına gitti öğrenildi.  Ünlü sanatçı Diva'nın 18 kişilik olan orkestra ekibinin sayısını 6'ya düşürdüğü öğrenildi. 

Amak-ı Hayal nedir, kimin eseri? Amak-ı Hayal'ın konusu ne? Amak-ı Hayal nedir, kimin eseri? Amak-ı Hayal'ın konusu ne? Haberi Görüntüle

SAZ EKİBİ 6'YA DÜŞTÜ

Pandemi önceinde sahnede 21 müzisyenin eşlik ettiği Diva saz ekibini 18'e düşürmüş şimdi ise bu sayıyı 6'ya düşürme kararı verdiği öğrenildi. Ünlü sanatçının son İstanbul konserine 6 sazcı ile birlikte çıktığı, bütçesini dengelemek için böyle bir karar aldığı öğrenildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading