Yandex Metrica

Sitede Ara

Dizel ve LPG araç sahiplerine bir iyi bir kötü haber: Bir zam, bir indirim geliyor! İşte güncel fiyatlar

Dizel ve LPG araç sahiplerine bir iyi bir kötü haber: Bir zam, bir indirim geliyor! İşte güncel fiyatlar

Brent petrol fiyatlarındaki düşüş akaryakıt fiyatlarına bir indirim bir zam olarak yansıdı. Son günlerde benzin, motorin ve LPG fiyatlarında sürekli dalgalanmlar yaşanıyor. Sektör kaynakları tarafından dün yapılan açıklamada motorine zam, LPG fiyatına ise indirim geleceği açıklandı. Zamlar bu gece yarısından itibaren pompaya yansıyacak.  

Ekonomi

05.06.2024, 10:24

Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar Türkiye genelinde akaryakıt fiyatlarının güncellenmesine neden oluyor. Gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde motorin fiyatına 17 kuruş zam, LPG fiyatına ise 1 lira 7 kuruş indirim pompaya yansıdı.

Dünyanın en çok petrol tüketen ülkesi ABD'de dün açıklanan ekonomil veriler petrol fiyatlarını aşağı yönlü hareket etmesine yol açtı. Brent petrol 77 dolara kadar düşerken Motorine zam, LPG fiyatına ise indirim geldi.

Vergi borcunu ödemeyenler için son şans! Bakan Şimşek: Ödemeyenlerin isimlerini kamuoyu ile paylaşacağız Vergi borcunu ödemeyenler için son şans! Bakan Şimşek: Ödemeyenlerin isimlerini... Haberi Görüntüle

LPG'YE İNDİRİM VAR

Dün yapılan açıklamada LPG fiyatlarına 1 lira 7 kuruşluk bir indirim yapılacağı duyurulmuştu. Global petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar, döviz kurlarındaki değişimler akaryakıt fiyatlarında indirimlere neden oldu.

İstanbul'da benzinin litresi yaklaşık olarak 41,44 lira, motorin litresi ise ortalama olarak 40,44 lira olarak belirlendi. LPG fiyatları ise 20,19 liradan alıcısıyla buluşuyor.

Ne gıda ne de giyim! Zam şampiyonuna şaşıracaksınız: İstanbul'da en pahalı ve en ucuz ürenler belli oldu! Ne gıda ne de giyim! Zam şampiyonuna şaşıracaksınız: İstanbul'da en... Haberi Görüntüle

GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI 5 HAZİRAN 2024

İstanbul Avrupa Yakası

Benzin fiyatı: 41.44 TL

Motorin litre fiyatı: 40.44 TL

LPG litre fiyatı: 20.19 TL

İstanbul Anadolu yakası

Benzin fiyatı: 41.33 TL

Motorin litre fiyatı: 40.35 TL

LPG litre fiyatı: 19.64 TL

ANKARA

Benzin fiyatı: 42.41 TL

Motorin fiyatı: 41.42 TL

LPG fiyatı: 20.19 TL

İZMİR

Benzin fiyatı: 42.66 TL

Motorin fiyatı: 41.76 TL

LPG fiyatı: 19.89 TL

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Loading