Dizi aşkı nikah masasında bitti! Yalı Çapkını oyuncusu Beril Pozam ve Ersin Arıcı çiftinin düğününden ilk kare geldi!

Dizi aşkı nikah masasında bitti! Yalı Çapkını oyuncusu Beril Pozam ve Ersin Arıcı çiftinin düğününden ilk kare geldi!

Star TV'nin izlenme rekorları kıran Yalı Çapkını dizisinde rol alan Beril Pozam ve Ersin Arıcı bugün dünyaevine girdi. Ünlü oyuncuların düğününe rol arkadaşları Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Buçe Buse Kahraman'da katıldı. 

Yaşam

19.08.2024, 17:02

Türkiye'nin en sevilen dizilerinden olan Yalı Çapkını'nda rol alan Beril Pozam ve Ersin Arıcı'nın dizideki aşkları gerçek oldu. 

11 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 11 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

BERİL POZAM VE ERSİN ARICI EVLENDİ

Başrollerinde Mert Ramazan Demir Afra Saraçoğl, Buçe Buse Kahraman'ın rol aldığı dizide Abidin karakterini canlandıran Ersin Arıcı ve Suna karakterini canlandıran Beril Pozam nikah masasına oturdu. 

Canlı yayında panik anları! Ünlü haber sunucusu Cem Öğretir'in burnu kanadı: Cem Öğretir'e ne oldu, sağlık duurmu nasıl? Canlı yayında panik anları! Ünlü haber sunucusu Cem Öğretir'in burnu... Haberi Görüntüle

ERSİN ARICI GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Beril Pozam  sade bir gelinlik tercih ederken, Ersiz Arıcı'nın gözyaşları ise düğüne damgasını vurdu. İkilinin düğünüe ilişkin ilk kare ise sosyal medyada büyük beğeni yağdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading