Dizlerinden vuruldu pes etmedi! Çağlayan'daki kahraman polis bakın kim çıktı

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Adalet Sarayı polis kontrol noktasına saldırı girişiminde 2 polis ile 3 vatandaş yaralandı ancak vurulan polislerden birinin eski özel harekatçı olduğu ortaya çıktı. Terörisler tarafından dizinden vurulmasına rağmen pes etmeyen eski özel harekatıçı Emrah Yayla ve Pınar Birkoç’la sıcak çatışmaya girdi. Eski özel harekatçı, ilk olarak Emrah Yayla’yı daha sonra da Pınar Birkoç’u öldürmeyi başardı.

Gündem

17.03.2024, 08:17

İstanbul Çağlayan Adliyesi önünde dün polis noktasına silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 1 vatandaş hayatını kaybederken, 3’ü polis 5 kişi de yaralandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terör saldırısına ilişkin yaptığı açıklamada kontrol noktasına yönelik terör saldırısında etkisiz hale getirilen 2 kişinin terör örgütü DHKP/C mensubu olduğunu açıkladı.

Endonezya'nın gözü Türk savaş gemilerinde: Donanmanın gücüne güç katacak Endonezya'nın gözü Türk savaş gemilerinde: Donanmanın gücüne güç katacak Haberi Görüntüle

KAHRAMAN ESKİ ÖZEL HAREKATÇI ÇIKTI

Polis noktasına saldırı girişiminde 2 polis ile 3 vatandaş yaralandı ancak vurulan polislerden birinin eski özel harekatçı olduğu ortaya çıktı. Terörisler tarafından dizinden vurulmasına rağmen pes etmeyen eski özel harekatıçı Emrah Yayla ve Pınar Birkoç’la sıcak çatışmaya girdi. Eski özel harekatçı, ilk olarak Emrah Yayla’yı daha sonra da Pınar Birkoç’u öldürmeyi başardı.

CHP'li vekil Ediz Ün kaçakçılık yaparken suçüstü yakalandı CHP'li vekil Ediz Ün kaçakçılık yaparken suçüstü yakalandı Haberi Görüntüle

90 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Terör saldırısı sonrası Başsavcılık talimatıyla hareket eden polis ekipleri, şu ana kadar 90 zanlıyı gözaltına aldı.

25 Eylül gram altın ne kadar? Bugün altın 3 bin TL mi oldu? 25 Eylül gram altın ne kadar? Bugün altın 3 bin... Haberi Görüntüle

DİLFİRAZ KARATAŞ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Öte yandan İstanbul Adliyesi önünde dün polis kontrol noktasına gerçekleştirilen silahlı saldırıda teröristlerin kurşunlarına hedef olan 57 yaşındaki Dilfiraz Karataş, son yolculuğuna uğurlandı.

Dilfiraz Karataş'ın cenazesi, İstanbul Bağcılar Cemevi'ne götürüldü. Burada düzenlenen cenaze töreninde Dilfiraz Karataş'ın eşi, oğlu ve kızı taziyeleri kabul ederken gözyaşları sel oldu.

Cem Garipoğlu'nun mezarında neden kefen yok? Cem Garipoğlu kefensiz mi gömüldü? Cem Garipoğlu'nun mezarında neden kefen yok? Cem Garipoğlu kefensiz mi... Haberi Görüntüle

EŞİ VE ÇOCUKLARI BÜYÜK ÜZÜNTÜ YAŞADI

Törene, Karataş'ın yakınlarının yanı sıra İstanbul Valisi Davut Gül, Bağcılar Kaymakamı Abdullah Uçgun, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Şaban Yılmaz, Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik'in de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi katıldı.

Ev hanımı olduğu öğrenilen Karataş'ın cenazesi, buradaki törenin ardından götürüldüğü Edirnekapı Şehitliği'nde toprağa verildi. Törende Karataş'ın eşi ile çocuklarının büyük üzüntü yaşadığı görüldü.

Habere Tepki Ver

3

0

1

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading