Yandex Metrica

Sitede Ara

Dolar 33 TL mi oldu? Dolar neden yükseliyor, yükselmeye devam eder mi?

Dolar 33 TL mi oldu? Dolar neden yükseliyor, yükselmeye devam eder mi?

Döviz kurlarındaki yukarı yönlü hareket devam ediyor. Elinde doları olan ve dolarla borcu olan vatandaşlar ise yükselişin daha ne kadar devam edeceğini merakla bekliyor. 26 Haziran'da güne yükseliş ile başlayan dolar 33 TL'yi aştı. Peki dolar neden yükseliyor, yükselmeye devam eder mi?

Ekonomi

26.06.2024, 10:36

Kurban Bayramı sonrası döviz kurlarında yukarı yönlü hareket devam ediyor. Son haftalarda sakin bir şekilde yüselişine devam eden dolar/TL kuru kritik seviyeyi aştı. 

Türkiye'den tarihi adım! Bakan Bolat duyurdu: 1,5 trilyon dolarlık zirve! Türkiye'den tarihi adım! Bakan Bolat duyurdu: 1,5 trilyon dolarlık zirve! Haberi Görüntüle

DOLAR 33 TL Mİ OLDU?

26 Haziran Çarşamna sabahı dolar 33 TL seviyesini de geçti. Dolardaki yükseliş yatırımcıları ise yakından ilgilendiriyor. Dolar kuru 33 TL'yi test ettikten sonra saat 10.30 soralarında 32.98 TL seviyesinden işlem görüyor. 

dolar ne kadar 26 haziran.JPG

Oluk oluk doğalgaz akacak! Rusya kilit noktayı belirledi: Türkiye enerji üssü olacak Oluk oluk doğalgaz akacak! Rusya kilit noktayı belirledi: Türkiye enerji... Haberi Görüntüle

DOLAR NEDEN YÜKSELİYOR?

Mahfi Eğilmez doların yükselmesine dair yaptığı yorumda bayram sonrası ellere geçen Türk lirasının döviz olarak değerlendirilmek istendiğini ve bu durumun da döviz kurlarında yukarı yönlü bir hareketi tetiklediğini belirtti. 

Bir diğer uzman görüşüne göre ise dolardaki yükseliş küresel kaynaklı. Dolar küresel piyasalardan etkilenerek yükselişe geçti. 

Bu kez cebiniz yanacak! Sigara fiyatlarına 10 TL birden zam! Wınston, Camel, Parlement, Malboro ne kadar oldu? Bu kez cebiniz yanacak! Sigara fiyatlarına 10 TL birden zam!... Haberi Görüntüle

MERKEZ BANKASI FAİZ ARTIRACAK MI?

Merkez Bankası'nın faiz kararı piyasalar tarafından merakla bekleniyor. TCMB'nin faizi yüzde 50 seviyesinde sabit tutmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Ekonomi


Loading