Yandex Metrica

Sitede Ara

Dolar neden yükseldi? Dolar yükselmeye devam eder mi, düşer mi?

Dolar neden yükseldi? Dolar yükselmeye devam eder mi, düşer mi?

Dolar/TL kurunda uzun süre devam eden sakin hava son günlerde sert yükelişlere sahne oldu. Kurban Bayramı öncesi dolar kurunda yaşanan yükseliş dolar yatırımcılarını düşündürmeye başladı. 13-14 Haziran günlerinde yukarı yönlü yaşanan yükseliş sonrası "Dolar neden yükseldi? Dolar yükselmeye devam eder mi, düşer mi?" soruları gündeme gelmeye başladı.

Ekonomi

15.06.2024, 11:34

Dolar/TL kurunda uzun süre stabil hava hakimdi. Ancak 13-14 Haziran tarihlerinde dolar Türk lirası karşısında değer kazanmaya başladı. Özellikle bankalar arası dolar kurunda yaşanan yükseliş yatırımcıları da endişelendirdi. 

Bakanlık müjdeyi duyurdu! Afetten etkilenen gençler için 70 milyon lira destek veirlecek Bakanlık müjdeyi duyurdu! Afetten etkilenen gençler için 70 milyon lira... Haberi Görüntüle

DOLAR NEDEN YÜKSELİYOR?

Doların neden yükseldiğine dair ekonomistlerden konuya dair bir açıklama gelmedi. Dolar son 2 günde yüzde 1.5'a yakın değer kazandı. 1 dolar 32.82'ye kadar yükseldi. 

dolar 15 Haziran.JPG

Evde bakım maaşı, 65 yaş aylığı ve Engelli maaşı alanlar dikkat! Maaşlar sil baştan değişti: Zamlı rakamlar ne zaman hesaplara yatacak Evde bakım maaşı, 65 yaş aylığı ve Engelli maaşı alanlar... Haberi Görüntüle

DOLAR YÜKSELMEYE DEVAM EDER Mİ?

Doların yükselip yükselmeyeceği konusunda net bir şey söylemek doğru olmaz. Dolar kurunu etkileyen ülkemizde çok fazla etken mevcut. Ancak Mehmet Şimşek piyasadan dolar alınmasaydı doların 20'li rakamlara kadar düşebileceğini belirtmişti. 

Akaryakıt fiyatları düşecek mi? Brent petrolde hareketlilik: İşte benzin, LPG ve motorin fiyatları... Akaryakıt fiyatları düşecek mi? Brent petrolde hareketlilik: İşte benzin, LPG... Haberi Görüntüle

KAPALIÇARŞI'DA DOLAR NE KADAR?

Kapalıçarşı dolar kurunda ise pek fazla bir yükseliş görülmedi. Kapalıçarşı'da dolar 15 Haziran'da 32.31 TL seviyesinde işlem görüyor. 

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Ekonomi


Loading