Sitede Ara

Domuz eti çıkan köfteci kim? Hangi köftecide domuz eti bulundu?

Domuz eti çıkan köfteci kim? Hangi köftecide domuz eti bulundu?

Türkiye, Tarım ve Orman Bakanlığı gıdada hile ve tağşiş yapanları ifşa etmeye devam ediyor. Pek çok marka ve ürün her gün bakanlığın internet sitesinden ifşa edilirken Türkiye'nin en büyük köfte restoranları zincirlerinden birinin köftelerinde domuz eti tespit edildiği ancak mahkeme kararı ile köfteci zincirinin isminin açıklanması engellendiği iddia edildi. İddialar sosyal medyada hızla yayılırken domuz eti çıkan köfteci kim? soruları ise vatandaşlar tarafından sorulmaya başlandı.

Gündem

09.10.2024, 14:20

Tarım ve Orman Bakanlığı taklit ve tağşiş yapılan gıdalar listesini resmi internet sitesinden açıklamaya devam ediyor. Tağşişin en fazla yapıldığı ürünler arasında et ve et ürünleri yer alıyor. Kırmızı et ürünlerine sakatat ve tavuk eti karıştırıldığı tespit edildi. Bazı ürünlerde ise tek tırnaklı hayvan eti tespit edildi. Son olarak sosyal medyada ünlü bir köfte zincirinin ürünlerinde domuz eti bulunduğu ancak firmanın isminin mahkeme süreci devam ettiği için açıklanmadığı iddia edildi. Ünlü televizyoncu Rasim Ozan Kütahyalı konuya dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Konu pek çok siyasinin de gündeminde. Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül de firmanın isminin açıklanması takdirde kendisinin açıklayacağını duyurmuştu. Peki domuz eti çıkan köfteci kim? Köftesinde domuz eti bulunan ünlü köfteci hangisi, adı ne?

Sağanak geri geliyor! Meteoroloji saat verip uyardı: Tedbir almadan dışarı çıkmayın Sağanak geri geliyor! Meteoroloji saat verip uyardı: Tedbir almadan dışarı... Haberi Görüntüle

İÇİNDE DOMUZ ETİ ÇIKAN KÖFTECİ HANGİSİ?

Bakanlık hileli ürünleri resmi internet sitesinden yayınlıyor. Sosyal medyada yer alan iddialara göre ise içinde domuz eti bulunan köfte zinciri mahkeme kararıyla adının açıklanmasını engelledi. Mahkeme kararı devam ettiği için söz konusu firmanın ismi duyurulmadı. Yetkililerden ve söz konusu işletmeden açıklama bekleniyor. Sektörde faaliyet gösteren onlarca köfteci markası da söz konusu markanın açıklanmasını talep ediyor. Vatandaşlar da köftesinde domuz eti tespit edilen işletmenin hangisi olduğunun duyurulmasını istiyor. Henüz yetkililerden bir marka ismi verilmedi. 

MSB açıkladı: Irak'ın kuzeyinde 6 terörist etkisiz hale getirildi MSB açıkladı: Irak'ın kuzeyinde 6 terörist etkisiz hale getirildi Haberi Görüntüle

FİRMA YETKİLİLERİNDEN AÇIKLAMA YAPILMADI

Firma ile ilgili sosyal medyada dolaşan iddilar dinmiyor. Markanın yetkililileri ise henüz konuya dair bir açıklama yapmadı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading