Yandex Metrica

Donald Trump'a ağır hakaret: 'Neredeyse insan bile değil'

Donald Trump'a ağır hakaret: 'Neredeyse insan bile değil'

ABD'de kasım ayında yapılacak başkanlık seçimlerinde bağımsız başkan adayı olarak yarışacak olan Robert F. Kennedy, eski ABD Başkanı ve Cumhuriyetçilerin başkan adayı Donald Trump için ağır ifadeler kullandı. Trump'ın gelmiş geçmiş en kötü başkan olduğunu ifade eden Kennedy, "(Trump) Neredeyse insan bile değil." dedi.

Dünya

06.08.2024, 09:09

ABD'de 5 Kasım'da yapılacak başkanlık seçimleri öncesi tansiyon giderek yükseliyor. Başkan adaylarının birbirleri hakkında yaptığı açıklamalar iyice sertleşti. Mevcut Başkan Joe Biden'ın biraz kamuoyu ve daha çok derin Amerika'nın baskısıyla yeniden aday olmayacağını açıklaması seçime yeni bir boyut getirmişti. Cumhuriyetçiler 2016-2020 yılları arasında başkanlık yapan Donald Trump'ı yeniden başkan adayı olarak gösterirken Demokratlar'da adı daha fazla ön plana çıkan isim ise Başkan Yardımcısı Kamala Harris olmuştu. Biri aday diğeri aday adayı iki ismin birbirleriyle ilgili açıklamaları tüm sertliğiyle devam ederken bir başka sert açıklama  bağımsız başkan olarak yarışan Robert F. Kennedy'den geldi. 

New Yorker'da yer alan habere göre Kennedy, Trump'la ilgili "Korkunç bir insan", "Gelmiş geçmiş en kötü başkan. Neredeyse insan bile değil. Muhtemelen bir sosyopat." gibi ifadeler kullandığı belirtildi. 

Fakat Kennedy, Başkan Joe Biden için de sert ifadeler kullanmıştı. Haberde bağımsız adayın Biden için "Cumhuriyet ve gezegen için daha tehlikeli." dediği aktarıldı.

Bir sosis ve bir peynire 44.000 TL ödeme yaptı! Turizm dolandırıcılığı! 86 yaşındaki turist hayatının şokunu yaşadı Bir sosis ve bir peynire 44.000 TL ödeme yaptı! Turizm... Haberi Görüntüle

GÖRÜŞMELERİ SIZDIRILMIŞTI

Donald Trump ve Robert F. Kennedy'nin Cumhuriyetçi Parti Ulusal Kongresi öncesinde yaptığı telefon görüşmesi sızdırılmış ve  sızdırılan görüşmede Trump'ın Kennedy'nin aşılar konusundaki bazı görüşlerine "katıldığını" söylediği bildirilmişti. Görüntülü kayıtta ayrıca Trump'ın Kennedy'ye "bir şeyler yapmasını" istediği ve "Kazanacağız." dediği, Kennedy'nin de "evet" diye karşılık verdiği duyulmuştu. Kennedy, internet üzerinden yapılan görüşmenin kısa süre sonra sızdırılması nedeniyle özür dilemişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading