Dries Mertens'e astronomik teklif! Galatasaray'dan ayrılıyor mu?

Dries Mertens'e astronomik teklif! Galatasaray'dan ayrılıyor mu?

Spot: Galatasaray'ın deneyimli futbolcusu Dries Mertens, Suudi Arabistan'dan gelen astronomik teklifi geri çevirerek sarı-kırmızılı formayla kalmayı tercih etti. Belçikalı yıldız daha önce yapmış olduğu açıklamalarda kariyerini Galatasaray'da sonlandıracağını dile getirmişti.

Spor

09.02.2024, 08:41

Galatasaray'ın deneyimli futbolcusu Dries Mertens, Suudi Arabistan'dan gelen astronomik teklifi reddederek, sarı-kırmızılı formayla kalmayı tercih etti. Belçikalı oyuncu, daha önce yapmış olduğu açıklamalarda kariyerini Galatasaray'da tamamlamayı hedeflediğini vurgulamıştı.

Başkan kesenin ağzını açtı: Şampiyon ol İstanbul'dan arsayı kap! Başkan kesenin ağzını açtı: Şampiyon ol İstanbul'dan arsayı kap! Haberi Görüntüle

MERTENS, SUUDİLERİN TEKLİFİNİ REDDETTİ

İtalyan basınında yer alan haberlere göre, Suudi Arabistan'dan gelen astronomik teklife rağmen Dries Mertens, Galatasaray'da kalmayı tercih etti. Oyuncu, sarı-kırmızılı formayla kariyerine devam etmek istediğini net bir şekilde ifade etti.

Sonunda oluyor! Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci ile nikah tazeliyor! İşte detaylar... Sonunda oluyor! Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci ile nikah tazeliyor! İşte... Haberi Görüntüle

GALATASARAY'DA FUTBOLU BIRAKMAK İSTİYOR

Daha önceki açıklamalarında kariyerini Galatasaray'da sonlandırmayı planladığını belirten Mertens, bu kararlılığını tekrar gösterdi. Suudi Arabistan'dan gelen teklifi geri çevirerek, kulübüne olan bağlılığını bir kez daha ortaya koydu.

Kahveci, Montella'yı topa tuttu! Kenan Yıldız İddiası! Kahveci, Montella'yı topa tuttu! Kenan Yıldız İddiası! Haberi Görüntüle

OYUNCU PROFİLİ

Napoli'den 2022 yazında Galatasaray'a transfer olan Mertens, sarı-kırmızılı formayla gösterdiği performansla taraftarların sevgisini kazandı. 65 maçta 12 gol ve 10 asistlik skor katkısıyla takımına önemli destek veren oyuncu, Galatasaray'daki kariyerine devam etme kararıyla birlikte taraftarların da sevincini artırdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading