Dünya bu kareyi konuşuyor! Gazze'de bir bebek daha açlıktan öldü

Dünya bu kareyi konuşuyor! Gazze'de bir bebek daha açlıktan öldü

Aylardır abluka altında olan ve yoğun bombardımana maruz kalan Gazze'de bir bebek yetersiz beslenme ve tedavi eksikliği nedeniyle hayatını kaybetti.

Dünya

01.06.2024, 10:29

ABD başta olmak üzere birçok ülkenin desteğini arkasına alarak dünyada eşi benzeri görülmemiş bir soykırıma imza atan İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları acımasızca devam ediyor.

Hedef gözetmeksizin her yeri bombalayan çocuk, kadın, yaşlı demeden herkesi öldüren İsrail güçleri, şu ana kadar 36 bini aşkın masum Filistinliyi katletti. 8 aydan bu yana Gazze'yi bombalayan İsrail ordusu, 79 binden fazla kişiyi de yaraladı.

Rusya'dan 21 yıl sonra gelen Taliban kararı! Putin 'müttefik' demişti Rusya'dan 21 yıl sonra gelen Taliban kararı! Putin 'müttefik' demişti Haberi Görüntüle

200'DEN FAZLA KİŞİ ÖLDÜ

Yerinden edilmiş 1,5 milyon insanın yaşadığı Refah kentine geniş kapsamlı operasyon hazırlığı içerisinde olan İsrail, dünya kamuoyunun ateşkes çağırlarına kulağını tıkarken bebek katili Netanyahu'nun acımasız ve zorba ordusu geçtğimiz günlerde çadır kenti bombaladı. 8 rekotin kullanıldığı saldırıda 200'den fazla kişi öldü.

Terör devleti Gazze saldırıları 1. yılında: Acı tablo büyüyor! Terör devleti Gazze saldırıları 1. yılında: Acı tablo büyüyor! Haberi Görüntüle

HAMAS'TAN AÇIKLAMA

Terör devletinin saldırılarına karşı 8 aydır direnen ve kolay kolay teslim olmayan Hamas, kendisi de dahil Filistinli grupların, Filistin halkına karşı soykırım devam ederken İsrail'le müzakereyi kabul etmeyeceklerini duyurdu.

Helene kasırgası felaketi: ABD'de ölü sayısı 189'a ulaştı Helene kasırgası felaketi: ABD'de ölü sayısı 189'a ulaştı Haberi Görüntüle

İNSANLIĞIĞIN ÖLDÜĞÜ YER GAZZE

Öte yandan ayalrdır abluka altında olan ve yoğun bombardımana maruz kalan Gazze'de çekilen bir fotoğraf yürekleri burktu. Gazze Şeridi'nin orta kesimindeki Deyr el-Belah kentinde 7 aylık bir bebeğin yetersiz beslenme ve tıbbi malzeme eksikliği nedeniyle hayatını kaybettiği bildirildi.

Filistinli 7 aylık Ebu Ataya, yetersiz beslenme ve tedavi eksikliği nedeniyle yaşamını yitirdi.

Sosyal medyaya yeni kurbanlar! 19 öğrenci TikTok meydan okumasında kendine zarar verdi Sosyal medyaya yeni kurbanlar! 19 öğrenci TikTok meydan okumasında kendine... Haberi Görüntüle

YENİ DOĞAN BEBEKLERİN ÖZEL SÜTE İHTİYACI VAR

Savaş sırasında doğan bebeğin özel süte ve hastalığı nedeniyle tedaviye ihtiyacı olduğunu aktaran görevliler, Gazze'de sağlık sisteminin çökmesi ve İsrail'in sınır kapılarını kapatması nedeniyle tedavisinin yapılamadığını dile getirdi.




Habere Tepki Ver

0

2

0

2

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading