Yandex Metrica

127 yıllık su şebekesi patladı! New York metrosunu su bastı

ABD'nin New York şehrinde 127 yıllık su şebekesi patladı. Patlamanın ardından metro istasyonu sular altında kaldı, 3 ulaşım hattında aksamalar yaşandı. Metro seferleri iptal edilirken New York’ta ulaşım da felç oldu. Altyapı ve bakımsızlık sorunlarının had safhaya ulaştığı şehirde metro istasyonları farelerden geçilmez halde.

Dünya

23.01.2024, 22:24

ABD'nin New York kentindeki ünlü Times Meydanı'nda 40. Cadde ve 7. Cadde'nin altından geçen 127 yıllık su şebekesi patladı. Su şebekesinin patlamasıyla birlikte ulaşımda aksaklıklar yaşandı.

Şehir merkezindeki sokaklar ve şehrin en işlek metro istasyonu sular altında kaldı. Şehrin en kalabalık metro duraklarından biri olan Brooklyn Bridge'deki yolcular, zor anlar yaşadı.

Lübnan Sağlık Bakanı açıkladı: Ölü sayısı 37'ye yükseldi Lübnan Sağlık Bakanı açıkladı: Ölü sayısı 37'ye yükseldi Haberi Görüntüle

1,8 MİLYON GALON SU AKTI

Büyükşehir Ulaşım Otoritesi (MTA), yaklaşık 1,8 milyon galon suyun metroya aktığını, 3 metro hattında aksamalar yaşandığını duyurdu.

Soykırım kabinesinde kriz! Katiller birbirine girdi! Gallant yolcu Soykırım kabinesinde kriz! Katiller birbirine girdi! Gallant yolcu Haberi Görüntüle

SU AKŞINI KESMEK BİR SAAT SÜRDÜ

New York Çevre Koruma Departmanı ise ekiplerin sızıntının kaynağını bulup su akışını kesmesinin yaklaşık 1 saat sürdüğünü belirtti. ABD basınına yansıyan görüntülerde insanların zorlandığı görüldü.

Çin'den ateşlenen süpersonik füze bir gemiyi batırdı: 30 saniyede sulara gömüldü! Çin'den ateşlenen süpersonik füze bir gemiyi batırdı: 30 saniyede sulara... Haberi Görüntüle

1,9 MİLYAR DOLAR HARCAMA YAPILDI

New York'ta son 3 yılda eski su ve kanalizasyon hatlarını yenilemek için 1,9 milyar Dolar harcama yapıldığı öğrenildi.

Kim bu sapık? Çocuk kılığına giriyor dehşet saçıyor: Öğrencilerin yeni kâbusu Smartschoolboy9 Kim bu sapık? Çocuk kılığına giriyor dehşet saçıyor: Öğrencilerin yeni... Haberi Görüntüle

METROLARA FARE İSTİLASI

New York'un altyapı sorunu günden güne daha da içinden çıkılamaz bir hal alıyor. Altyapı ve bakımsızlık sorunlarının had safhaya ulaştığı şehirde metro istasyonları farelerden geçilmez halde. 2021 yılında da aşırı yağışlar sele yol açmış New York Belediyesi olağanüstü hâl ilan etmişti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading