Yandex Metrica

130 yıllık silah oltaya takıldı: Akılalmaz keşif polis radarına takıldı

130 yıllık silah oltaya takıldı: Akılalmaz keşif polis radarına takıldı

Çocukları ile birlikte mıknatı avı yapan bir anne oltasına takılan 130 yıllık silah ile şok oldu. İngiliz yetlililer silahın yıllardır suda olduğunu tespit ederken tarihi keşif polis radarına takıldı.

Dünya

15.09.2024, 16:56

İngiltere'nin Medway Nehri'nde gezi yapan bir aile hayatlarının şokunu yaşadı. Çocuklarıyla beraber nehir kenarında mıknatıs avı yapan anne, mıknatısı suya daldırmasının ardından ürkütücü bir pas bloğu oltaya takıldı. 

43 yaşındaki kadın, oltayı çektiğinde ise tam olarak ne olduğu anlaşılamayan bir nesne su yüzüne çıktı. 

Pandemi öncesi döneme geri dönüyorlar! Amazon'dan çalışanlarına 'Ofise gelin' çağrısı Pandemi öncesi döneme geri dönüyorlar! Amazon'dan çalışanlarına 'Ofise gelin' çağrısı Haberi Görüntüle

130 YILLIK SİLAH

Olay yerinde bulunan balıkçılar, pası gidermek için, nesneyi gazlı bir içecekte bekletmesini tavsiye ettiler. Silahı tarif eden Nikki, "Bu bir tetikli tabanca ve yaklaşık 130 yıllık. Başkalarının bunları bulduğunu ve sosyal medyada insanların bunları satın aldığını duyuyorsunuz." ifadelerini kullandı.

Şaşkınlığını dile getiren anne ise ''Bir milyon yıl geçse bile böyle bir şey bulabileceğimizi hiç düşünmemiştik'' dedi. Silah, polise teslim edildi ve detaylı bir inceleme yapılacağı belirtildi. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading