154 kilo olan anneden akılalmaz cinayet: Üvey oğlunun üzerine oturarak öldürdü! Gerçekler ortaya bakın nasıl çıktı!

154 kilo olan anneden akılalmaz cinayet: Üvey oğlunun üzerine oturarak öldürdü! Gerçekler ortaya bakın nasıl çıktı!

ABD'nin İndiana eyaletinde Dokata Stevens isimli 10 yaşındaki küçük çocuğun 154 kilo olan üvey annesi tarafından üzerine oturularak nefessiz bırakılıp öldürüldüğü öğrenildi. Annenin çocuğun üstine bilerek oturduğu ve küçük çocuğa işkence ettiği doktorlar tarafından otopsi sonucunda ortaya çıktı.

Dünya

17.07.2024, 17:57

ABD'nin İndiana eyaletinde koruyu anne olarak bakımını üstlendiği Dokata Stevens isimli 10 yaşındaki küçük çocuğa işkence uyguladığı öğrenildi. 48 yaşında ve 154 kilo ağırlığında olan koruyucu anne Jennifer Lee Wilson bir ay boyunca  annelik yaptığı oğlu üvey oğlu ile sorunlar yaşamaya başladı. 

PKK'nın sahipleri nükleer bombardıman uçağıyla Yemen'i vurdu: CENTCOM herkesi tehdit etti PKK'nın sahipleri nükleer bombardıman uçağıyla Yemen'i vurdu: CENTCOM herkesi tehdit... Haberi Görüntüle

OĞLUNA İŞKENCE ETTİ

Küçük çocuk üvey annesinin şiddetine dayanamayarak evden kaçtığı öğrenildi. Jennifer'in ise oğlunu aramaya çıktığı bulduktan sonra arabayla eve getirdi. Oğluya eve dönen üvey anne oğluna yeniden işkence etmeye başladı. 

ALTAY tankı için Türkiye'nin kapısını çalabilirler: Leopard fiyasko çıktı! ALTAY tankı için Türkiye'nin kapısını çalabilirler: Leopard fiyasko çıktı! Haberi Görüntüle

ÜZERİNE OTURUP ÖLDÜRDÜ

Üvey anne oğlu Dokata'yı tekme ve tokatla dövdüğü sırada oğlunu kolundan tutup üzerine oturdu. Dokata çığlık çığlığa bağırırken Dokata'nın sesinin kesilmesi sonrasında ane üzerinden kalktı ve üvey oğlunu kontrol etmeye başladı. 

Milton Kasırgası sigorta şirketlerini de vurdu! Kayıp 100 milyar doları aşabilir Milton Kasırgası sigorta şirketlerini de vurdu! Kayıp 100 milyar doları... Haberi Görüntüle

GERÇEKLER OTOPSİ RAPORUNDA ORTAYA ÇIKTI

Oğluna sarsarak uyandırmaya çalışan anne diğer çocuklarına polisi aramalarını söyledi.  Olay yerin gelen polis ekipleri ise çocuğun alt boyun ve göğüs bölgeinde morluklar tespit etti. Çocuğun naaşı hastaneye götürülürken doktorlar otopsisinde beyninde şişlik tespit etti. 

Uzun süre nefessiz kalındığında ortaya çıkan şişlik nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenildi. Polis ekipleri anneyi kaçmak üzere yakalarken taksirle adam öldürme suçundan 6 yıla kadar hapis cezası istendi. 

Jennifer Lee Wilson'un mahkeme kayıtlarına 154 kilo ağırlığında olduğunu, Dokata'nın ise 41 kilo ağırlığında olduğunu ve üzerine oturarak öldürdüğü bilgileri kayıt altına alındı.

Dokata'nın eski koruyucu ailesi Hayden Hertzel veda mektubu yayınladı. Hertzel, "Güldürdüğün, ağlattığın, uykusuz geçirdiğimiz geceler, sonsuz anılar için teşekkür ederim.. Yaptığın her şeydeki heyecan ve tutkun beni hayran bıraktı. Umarım olduğun yerde dans ediyor, şarkı söylüyor ve düşündüğünden çok daha fazla tavuk nugget ve pizza yiyorsundur. Seni burada başarısız olduğumuz sistem kesinlikle haksız bıraktı, oğlum... tekrar buluşana kadar... Seni seviyorum, seni seviyorum, seni seviyorum!!!" dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

1

1

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading