Yandex Metrica

Sitede Ara

2008 finansal krizinden daha büyük bir çöküş yolda: Her şeye hazır olun! Dünyaca ünlü ekonomistten kıyamet senaryosu

2008 finansal krizinden daha büyük bir çöküş yolda: Her şeye hazır olun! Dünyaca ünlü ekonomistten kıyamet senaryosu

Ekonomist Harry Dent, kıyamet senaryosunu açıkladı. Dent, 2008 finansal krizinden daha büyük bir kriz ile karşı karşıya kalacağımızı ve 'Borsaların' çökeceğinin sinyallerini verdi.  

Dünya

24.06.2024, 16:31

Dünyaca ünlü ekonomist ve finans yazarı Harry Dent, gelecekte dünyayı 2008 yılında yaşanan krizden daha büyük bir ekonomik krizin beklediğini iddia etti. Dent'e göre borsalar teker teker çökecek.

Selanik yönetimi Sultan Abdülhamid'in vagonunu istiyor: Hemen depodan çıkarın Selanik yönetimi Sultan Abdülhamid'in vagonunu istiyor: Hemen depodan çıkarın Haberi Görüntüle

BALON HENÜZ PATLAMADI

Fox News Digital'de konuşan Dent, hayatımızın çöküşünün an meselesi olduğunu, 'Balonun' patlamaya hazır olduğunu dile getirerek, "Buhran'ın arkasında herhangi bir yapay teşvik yoktu. Yani daha önce hiç yaşanmamış yeni bir durumla karşı karşıyayız." dedi.

Dent, "Size şunu söyleyebilirim ki, tarihte sonu kötü bitmeyen tek bir balon olmadı ve bu hepsinden çok daha büyük bir balon" ifadelerini kullanarak kıyamet senaryosunu açıkladı.

Harry Dent

Hizbullah ateşle oynuyor! Nasrallah'tan Kıbrıs'a tehdit: Üslerinizi açarsanız sizi vururuz! Hizbullah ateşle oynuyor! Nasrallah'tan Kıbrıs'a tehdit: Üslerinizi açarsanız sizi vururuz! Haberi Görüntüle

2025 YILINDA BORSALAR BATACAK...

Ekonomide yapılacak düzenlemelerin 'Çöküş' öngörüsünün tarihinde etkili olacağını dile getiren ünlü ekonomist, piyasanın 2025 yılının başında veya ortasında dibi göreceğini dile getirdi.

Habere Tepki Ver

4

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading