Yandex Metrica

ABD askerleri Japonya'yı da karıştırdı! Cinsel saldırı vakalarında büyük artış!

ABD askerleri Japonya'yı da karıştırdı! Cinsel saldırı vakalarında büyük artış!

Japonya'da ABD askerlerinin karıştığı cinsel saldırı vakalarında ciddi bir artış gözlemlendi. Konuyla ilgili Baş Kabine Sekreteri Yoshimasa Hayashi tarafından açıklama yapıldı.  

Dünya

03.07.2024, 17:37

Japonya'nın Okinawa eyaletinde görev yapan ABD askerleri hakkında cinsel saldırı iddiaları gündemdeki sıcaklığını korurken, Japonya hükümetinden konuyla ilgili yeni bir açıklama geldi.

Japonya Baş Kabine Sekreteri Yoshimasa Hayashi, son günlerde kamuoyuna yansıyan cinsel saldırı 'İddialarına' ek olarak bir de Okinawa eyaletinde görevli ABD askerleri ile ilişkili 3 cinsel istismar vakası daha tespit edildiğini duyurdu.

Hayashi, "ABD askeri personeli tarafından cinsel saldırı suçlarının işlenmiş olması son derece üzücü. ABD makamlarından yerel halk için büyük bir endişe kaynağı olan bu tür olayların önlenmesi adına gerekli tedbirleri almalarını istemeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Rus uydusu parçalandı: ISS astronotları güvenli bölgeye koştu Rus uydusu parçalandı: ISS astronotları güvenli bölgeye koştu Haberi Görüntüle

ABD ASKERLERİ JAPONYA'YI KARIŞTIRDI

Yaklaşık 30 bin ABD askeri personeline ev sahipliği yapan Japonya'nın Okinawa eyaleti, son zamanlarda ABD askerlerinin adının karıştığı cinsel saldırı iddiaları ile gündeme gelmiş ve Japonya'yı karıştırmıştı.

AB'den Macaristan Başbakanı Orban'ın Rusya ziyaretine tepki: 'Rusya saldırgan, Ukrayna ise kurbandır' AB'den Macaristan Başbakanı Orban'ın Rusya ziyaretine tepki: 'Rusya saldırgan, Ukrayna... Haberi Görüntüle

O ABD ASKERİ TUTUKLANDI

25 yaşındaki ABD Hava Kuvvetleri personeli Brennon Washington'un geçtiğimiz yıl 24 Aralık'ta Yomitan Köyü'ndeki bir parktan arabasına alıp evine götürdüğü 16 yaşındaki bir kız çocuğuna cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilmişti. Son olarak geçtiğimiz hafta 21 yaşındaki Jamel Claylon adlı ABD deniz piyadesi, 26 Mayıs'ta Yomitan Köyü'nde bir kadına tecavüz girişiminde bulunmasının ardından tutuklandığı kamuoyuna yansımıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

2

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading