Yandex Metrica

Sitede Ara

ABD Başkanı Joe Biden, ölümle pençeleşiyor! Hayatta kalma ihtimali düşük

ABD Başkanı Joe Biden, ölümle pençeleşiyor! Hayatta kalma ihtimali düşük

Kovid-19'a yakalandığı günden bu yana Delaware'deki evinde dinlenen Biden'ın bugün Beyaz Saray'a dönmesi bekleniyordu ancak dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Doğrulanmış bir kaynak, Global Press ekibine ABD Başkanı Joe Biden'ın şu anda darülaceze bakımında olduğunu ve bu gece hayatta kalma ihtimalinin düşük olduğunu bildirdi.

Dünya

23.07.2024, 13:13

ABD'de 5 Kasım'da yapılacak başkanlık seçimleri öncesi yarıştan çekileceğini açıklayan ve yerine ABD Başkan yardımcısı Kamal Harris'i öneren Joe Biden'ın, geçtiğimiz günlerde testi pozitif çıkmış ve Kovid-19'a yakalandığı açıklanmıştı.

Kovid-19'a yakalandığı günden bu yana Delaware'deki evinde dinlenen Biden'ın bugün Beyaz Saray'a dönmesi bekleniyordu ancak dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

Bilgi sahibi değilmiş: ABD Başkanı Biden'dan Ayşenur Ezgi Eygi'nin İsrail tarafından katledilmesiyle ilgili ilk yorum Bilgi sahibi değilmiş: ABD Başkanı Biden'dan Ayşenur Ezgi Eygi'nin İsrail... Haberi Görüntüle

HAYATTA KALMA İHTİMALİ DÜŞÜK

Bugün erken saatlerde Beyaz Saray, Başkan Biden'ın tüm Pazartesi toplantılarını aniden iptal etti ve hafta boyunca tüm toplantıları geçici olarak kaldırdı.

Doğrulanmış bir kaynak, Global Press ekibine ABD Başkanı Joe Biden'ın şu anda darülaceze bakımında olduğunu ve bu gece hayatta kalma ihtimalinin düşük olduğunu bildirdi.

Dünyanın gözü Türkiye'nin atacağı adımda! Bölgede ABD ve Çin'in askeri üsleri var: Ankara'ya kilitlendik Dünyanın gözü Türkiye'nin atacağı adımda! Bölgede ABD ve Çin'in askeri... Haberi Görüntüle

BIDEN-NETANYAHU GÖRÜŞMESİ NE ZAMAN?

Adının açıklanmasını istemeyen ABD'li bir yetkili, kamuoyunda gerçekleşip gerçekleşmeyeceği merak edilen Joe Biden-Binyamin Netanyahu görüşmesine ilişkin şu ifadeleri kullandı;

''Biden, 25 Temmuz Perşembe günü Beyaz Saray'da Netanyahu ile bir araya gelecek.''

İkili arasındaki görüşmede, aylardır asbluka altında olan ve yoğun bombardımana maruz kalan Gazze'deki son durumun kapsamlı şekilde ele alınması ve ateşkes görüşmelerine ilişkin senaryoların değerlendirilmesi bekleniyor.

Paşinyan’dan Azerbaycan'a teklif: Barış anlaşması olarak imzalayalım Paşinyan’dan Azerbaycan'a teklif: Barış anlaşması olarak imzalayalım Haberi Görüntüle

GÖRÜŞMEYECEĞİ İDDİA EDİLMİŞTİ

Öte yandan İsrail ve ABD medyasına yansıyan haberlerde, 17 Temmuz'dan bu yana Delaware'de tedavi altında bulunan Joe Biden'ın, hastalığı nedeniyle Netanyahu ile görüşmeyebileceği iddiaları yer almıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

1

0

1

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading