Yandex Metrica

Sitede Ara

ABD ile Rusya arasında kritik görüşme! Moskova yönetiminden 'soğuk savaş' tehdidi

Rusya'nın soğuk savaş tehdidinin ardından ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin ile Rusya Savunma Bakanı Andrey Belousov bu sabah telefon görüşmesi gerçekleştirdi.  

Dünya

12.07.2024, 23:30

ABD ile Rusya arasında soğuk savaş rüzgarları eserken iki ülke arasında kritik bir görüşme gerçekleştirildiği açıklandı. 

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin ile Rusya Savunma Bakanı Andrey Belousov önemli bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. 

Pentagon Sözcü Yardımcısı Sabrina Singh, günlük basın toplantısında Lloyd Austin ile Rusya Savunma Bakanı Andrey Belousov'un görüşmesi hakkında bilgi verdi.

Savaşı tırmandıracak talepler: İzin verin, uzun menzilli füzelerle vuralım! 6 bin asker kaybettiler Savaşı tırmandıracak talepler: İzin verin, uzun menzilli füzelerle vuralım! 6... Haberi Görüntüle

AUSTİN VE BELOUSOV'DAN UKRAYNA GÖRÜŞMESİ

Singh, Austin'in, Rus mevkidaşı ile yaptığı telefon görüşmesinde "Rusya'nın Ukrayna'ya karşı devam eden savaşı sırasında iletişim hatlarını sürdürmenin önemini vurguladığını" aktardı.

Görüşmenin Rusya tarafının girişimi ile yapıldığını belirten Singh, iki savunma bakanının yaptığı konuşma hakkında detayların daha sonra açıklanacağını ifade etti.

Austin ile Belousov en son 25 Haziran'da telefonda görüşmüştü.

Ürdün'den İsrail'e Gazze uyarısı: Savaş ilanı kabul edeceğiz! Ürdün'den İsrail'e Gazze uyarısı: Savaş ilanı kabul edeceğiz! Haberi Görüntüle

'SOĞUK SAVAŞA DOĞRU EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ'

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov dün yaptığı açıklamada, "Soğuk Savaş'a doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Tüm bunların hepsi daha önce yaşanmıştı." demişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading