Yandex Metrica

ABD tarihinin en yaşlı başkanı! Biden'ın sağlığıyla ilgili dikkat çeken rapor: Akşam olunca kafası karışıyor!

ABD tarihinin en yaşlı başkanı!  Biden'ın sağlığıyla ilgili dikkat çeken rapor: Akşam olunca kafası karışıyor!

ABD tarihinin en yaşlı başkanı olan Joe Biden'ın tuhaf hareketleri ve gaflarıyla konuşulmaya devam ediyor. Biden'ın yaşlılığa bağlı bilişsel gerilemesi ve akıl sağlığı ABD seçimlerinin yaklaştığı dönemde daha fazla takip edilmeye başlandı. 

Dünya

04.07.2024, 16:35

Biden ile ilgili çevresindekilerin tanıklığına dayanan yeni bir rapor, Biden'ın son zamanlarda yaşadığı hafıza problemleri ve konuşma güçlüklerine ışık tuttu. Biden'ın davranışları, onu düzenli olarak eylem halinde görenler tarafından iki farklı şekilde tanımlandı. 

1300 yıllık hazineyi çaldılar! Kral Arthur'un Durandal kılıcı sırra kadem bastı 1300 yıllık hazineyi çaldılar! Kral Arthur'un Durandal kılıcı sırra kadem... Haberi Görüntüle

İKİ FARKLI ŞEKİLDE TANIMLANIYOR 

ABD Başkanı Joe Biden'ın davranışları, ABD basını ve kamuoyunun yakın takibi altında. Biden'ın kapalı kapılar ardında, Oval Ofis'te ve dünyanın dört bir yanındaki toplantılardaki davranışları, onu düzenli olarak eylem halinde görenler tarafından iki farklı şekilde tanımlanıyor.

ABD basınından Mossad iddiası: 'Esir takası anlaşmasına sıcak bakıyorlar' ABD basınından Mossad iddiası: 'Esir takası anlaşmasına sıcak bakıyorlar' Haberi Görüntüle

"AKŞAM OLUNCA KAFASI KARIŞIYOR"

Biden'ın yakın çevresinin aktardığına göre başkan, genellikle keskin ve odaklanmış davranışlar sergilerken özellikle akşamın ilerleyen saatlerinde düşüncelerinin karmaşıklaştığı ve cümlenin ortasında durakladığı veya kafası karışık göründüğü belirtildi. 

Nike'tan skandal reklam filmi! O ifadelerin geçtiği şarkıyı kullandılar Nike'tan skandal reklam filmi! O ifadelerin geçtiği şarkıyı kullandılar Haberi Görüntüle

"İNCE NOKTALARI KAVRAYAMIYOR"

Başkan bazı durumlarda ise kameralar önünde politika ayrıntılarının ince noktalarını kavrayamıyor ve konuşurken bocalıyor. Bazen insanların isimlerini unutuyor, kameraların olmadığı yerlere boş bir ifadeyle bakıyor ve odada yavaşça dolaşıyor.

24 saatte iki MIG-29 yere çakıldı! Fransız bombardıman saldırısına cevap: İntikam alındı 24 saatte iki MIG-29 yere çakıldı! Fransız bombardıman saldırısına cevap:... Haberi Görüntüle

"SEÇİM YARIŞININ ÇOK DIŞINDA"

Biden'ın odaklanma konusunda yaşadığı zorluklar, onun yaşındaki biri için alışılmadık olmayabilir. Ancak 81 yaşında ve Beyaz Saray'da dört yıl daha geçirmek isteyen biri olarak, Donald Trump'a karşı felaket tartışma performansının ardından, yarışın çok dışında olduğuna yönelik yeni iddialar konuşuluyor.

Avrupa'yı kasıp kavuruyor! Her yıl binlerce ölüme yol açıyor! Ölümcül Dang humması giderek yayılıyor! Avrupa'yı kasıp kavuruyor! Her yıl binlerce ölüme yol açıyor! Ölümcül... Haberi Görüntüle

ÜLKEYİ YÖNETİP YÖNETMEYECEĞİ TARTIŞILIYOR 

27 Haziran'daki tartışma Demokratları ve bağışçılarını, Biden'ın her zamanki kafa karışıklığından çok daha kötü durumda görünmesi nedeniyle alarma geçirdi. Bu durum, başkanın seçim yarışına devam edip etmeyeceği ve kazanırsa dört yıl daha etkili bir şekilde ülkeyi yönetip yönetemeyeceği konusunda kafaları karıştırdı. Biden'a seçim yarışında katkıda bulunanların, dengesiz tartışma performansının ardından bağışlarının iade edilmesini talep ettiği öne sürüldü.

Daha önce de yakın çevresi tarafından, Biden'ın hal ve tavırlarının da günden güne değiştiği, konuşurken çok uzun süreler duraksadığı, uyuduğu düşünülecek kadar uzun bir şekilde gözlerini kapadığı aktarılmıştı.

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading